SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
@helvaekmek SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI içinde söyledi:
arkadaşlar bir sorum olacak.. bu sonuçları nasıl açıklayacaklar? sınava giren 220 kişi var diyelim.. herkesin aldığı puanı yukarıdan aşağı sıralayıp ilk 60 kişi kazandı, sonraki bilmem kaç kişi yedek, geri kalan kazanamadı mı diyecekler? yoksa puan v.b. detay içermeyen sadece 60 kişilik bir liste yayınlayıp bunlar kazandı, diğerleri kazanamadı mı diyecekler?
Sonuçlar açıklandıktan sonra bilgi edinmeden aldığınız mülakat puanını öğrenebilirsiniz.
-
@Persephone SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI içinde söyledi:
@Sipsilimarpuc neden şükür ediyorsunuz anlamadım, mazoşist misiniz ?
yazdığımdan direk bu çıkarımı yaparak ironiyi çözememeniz beni şaşırtmadı. genelde algıda problem var bölümdaşlarımda
-
@Persephone Onu ek bilgi olarak verdim zaten buradaki çoğu kişi orayı da bekliyor. Birde csgb mülakatında sgk uzmanlığına girdin mi diye soruyorlardı. Belki de iki kurum aynı kişileri almamak için birbirine bilgi veriyorlardı sonuçların geç açıklanmasının nedeni bu olabilir.
-
En başından beri 60 kişilik kadro doldurulmayacak gibi hissediyorum. Hislik bi yanı yok tabi ama kurumlar kimseyi almazken sgknin 60 kişi alımı fazla geldi hep.
Csgbde sorulmadi bana sgk ya da diğer kurumlarin sınavlarında ne aşamada olduğum.
Hakkımızda hayırlısı demekten her seferinde haber yok mu diyen akraba görünümlü akbabalardan da yıldım. Olumsuz haber yok umuttan ders çalışma motivasyonum da yok.
Birakmak yok ama, yolumuz açık olsun, yollar kapandığında sabrimiz daim olsun.
-
@Sipsilimarpuc ironi yapmaya kastığınız cümlede ortaya çıkan basitlikten dolayı ciddiymiş gibi varsayarak üstünü örtmeye çalıştım, bakıyorum ki hala bu " leş" kasıntının üstüne gidiyorsunuz.
-
Bugün için umudu olan var mı?
-
@mariapuder benim var başlığı gördükçe açıklandı sanıyorum
-
Valla foruma girip bilgi veren ardindan bir daha yazmayan gizemli arkadaslardan biri max. 2 hafta demisti. Bugun de demis oldugu ikinci haftanin son gunu. Ortalik o kadar sessizki en ufak bilgi kirintisina bile itimat ediyoruz. Hayirlisi olsun.
-
@posner geçen ay maksimum iki hafta denilmişti diye hatırlıyorum..
Bence bu kurum hakkinda kimse duyum ya da bilgi sahbi değil aciklanmasi falan da sürpriz artik diye düşünüyorum.. -
@posner arkadaşım ben aralik ayinda en az 1.5 ay olduğunu söyledim zira güvenlik soruşturması yeni başlamıştı. 2 hafta önce de bilgi aldım ocak sonuna kadar açıklanacağı doğrultusunda ve bunu sizle paylaştım Sgk ya yanıp tutuşan biri olmayarak. Böyle çocuksu konuşarak bir yere varamıyorsun. Devlette calışmak istiyorsunuz ama bürokrasiyi bilmiyorsunuz. Listeye müdahale eden mi dersin listeyi kaçıran mı dersin, kimse müdahale etmesin diye saklayan mı dersin her şey oluyor. Net tarihi komisyon dahi kendisi bilemiyor. Maalesef Türkiye'de böyle. Benim dedigim gibi umudum yine var sizler adına bugün yarın açıklanacağı konusunda. Eğer inanmıyorsan o vakit sen bilgi al ve forum da paylaş ki diğer adaylar da aydınlansın.
-
@faizkoridoru niye bu kadar alingansin? Mesajimi tekrar oku ben kotu birsey yazmadim. Aksine bilgine itimat ettigimi yazdim. Sakin ve Selametle...
-
@Persephone SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI içinde söyledi:
@Sipsilimarpuc ironi yapmaya kastığınız cümlede ortaya çıkan basitlikten dolayı ciddiymiş gibi varsayarak üstünü örtmeye çalıştım, bakıyorum ki hala bu " leş" kasıntının üstüne gidiyorsunuz.
gelen tepkilerden seviyenizi anlamışsınızdır. bence artık uzatmayın ki hesabınız özgürce açık kalsın
-
Arkadaşlar herkes çok gergin bir durumda. Bu süreçte herkesi anlayışla karşılamak ve empati yapmak ihtiyacımız olan şey. Lütfen birbirimizi kırmayalım.
-
@Sipsilimarpuc terbiyesiz.
-
..........
-
malthus troll yasası: gelişmekte olan kpss forumlarında bilgi paylaşımı aritmetik olarak (1-2-4-8...), hitabet sorunlu troll üye sayısı ise geometrik olarak (1-4-9-16..) attar. bu da forumdaki bilginin bir süre sonra troll hesaplara yetmemesine, bu hesapların birbirlerini yemesine neden olur.
o yüzden çok kişisele girmeyelim, bazı arkadaşlar çok agresif nedense. burası paylaşım alanı, rahatlama değil. herkes bir laf eksik söylese bir şey kaybetmez sanırım. yoksa 2000li yılların başındaki sohbet sitelerine döneceğiz.
ha ben lafımda kimseyi hedef almadım. şu adama bunları diyorum demedim. saygılar.
-
@JanTinbergen hocam gerçekten süper bir entry , yıllardır forumlarda gezerim ki bence gerçek bilginin kaynağı forum siteleridir ( turkish music org dahil ) troll kavramı sosyla medya sayesinde biraz azaldı ama bitmedi
-
Konuşmayalım derken konuşmak zorunda kalma paradoksu. En sevdiğim, alırım bi dal
-
@JanTinbergen şu gergin ortamda güzel ve komik geldi.
@aliveli Hulusi vs Mahmut olayı değil mi?
@çikolata aynısını şimdi ben de yaptım
-
@vega aynen bknz : sana laflar hazırladım aklıma geldikçe gülerim , adamdaki nezakete bak oturup laf hazırlamış ne zahmet ettin üstadım ...