SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
Süreç uzadıkça, spekülasyonların absürtlüğü de artıyor.
-
Malesef doğruluğu olabilir. Şöyle ki; Şu an ÇSGB, SGK ve İşkur üst yöneticileri 'milli seferberlik' kapsamında yurt gezilerine çıktılar. Çoğu makamında bulunmuyor anlayacağınız. Bu durumda iş askıda kaldı denebilir. İlk fırsatta sorup öğrenmeye çalışacağım ama zor görünüyor malesef
-
Başımdan aşağı kaynar sular döküldü
-
...............
-
@mariapuder şaşırdınız mı bn artk umudu kestim
-
Açıklanmaz demiyorum dostlar ama gecikmesi için gerekçe şu an için bu. Heyetler halinde iller geziliyor. Bakanın olduğu bir heyet, müsteşarın olduğu kurum başkanı başkan yardımcılarının olduğu heyetler gezileri gerçekleştiriyor. Dediğim gibi sormaya çalışacağım
-
..................
-
@paretowilfredo Millî seferberlik diye aratınca bu çıktı: https://www.google.com.tr/amp/www.pusulahaber.com.tr/service/amp/calisma-hayatinda-milli-seferberlik-programi-507817h.htm?
Bunun referandumla ilgisi yok ki...
-
Ben referandum demedim ki Bahsettiğim bu durum kardeşim aynen
-
@odtüsbky Dolaylı olarak diğer arkadaşın söylediğine binaen yanıt verdiğimden o anlam çıktı sanırım. Aslında bu durumun referandumla %100 alakası yok da diyemeyiz o kısmı da var işin
-
@paretowilfredo Anlıyorum hocam. Ben seçim deyince referandum anladım. Umarım o kadar beklenmez.
-
Eger guvenlik sorusturmasi felan bittiyse atılacak tek bi imzanin milli seferberlikle felan bi alakası olduğunu düşünmüyorum.
Açıklanması seçim sonrasına kaldı ise vay halimize. -
Aralık ayının ortasında bi arkadaş güvenlik soruşturmasının yeni başladığını subat in ortasında anca açıklanacağını söylemişti pek ciddiye almamıştım. Şimdi onun söylediği tarihe az çok yaklaştık bilmiyorum bunu bi duyum alarak mi söyledi.ama ben de mayıs a kadar bekleyecek hal kalmadı.
-
@DELİ-KURT onu ben söylemiştim. O haberden sonra ocak sonuna kadar açıklanma olasılığının yüksek olduğunu söylediler ancak listeler hazır olmasına rağmen henüz çsgb ye gitmemiş. Yani sebebi nedir bilemem ancak bir sebepten ötürü bekletiliyor. 'Şubat ayı içerisinde büyük ihtimal açıklanır diye düşünüyorum' şeklinde malumat aldım arkadaşlar bugün ancak bakarsınız açıklanmazsa bana yüklenmeyin sitemkar arkadaşlar dolu. Ben burada aldığım bilgiyi aktarıyorum sizlere. Tavsiyem şu bence başka alternatifleriniz varsa odaklanın açıklanırsa, olumlu da olursa sevinirsiniz. Ne yazık ki açıklanmasına onay verecek kişiler dahi ne zaman açıklanacağı hususunda net bir şey söyleyemiyorlar. Özetle çok da istekli verilen bir bilgi olmamasıyla beraber bu ay içinde açıklanabileceği bilgisini aldım. Hepinize hayırlı akşamlar.
-
@faizkoridoru eyvallah kardeşim.bu ay olması yine hic yoktan iyidir.bu ilanın referandumla olumlu ya da olumsuz bi şekilde iliskilendirilmesi çok üzücü
-
@faizkoridoru verdigin bilgiler icin tesekkur ederim. Her ne kadar onceki mesajima sitem etsen de. Peki referandum sureciyle alakali bekletilmesiyle ilgili bir duyumun oldu mu acaba?
-
valla biliyorsunuz referandumla ilgisi 'hiç olmasa bile vardır'. Kaymakamlara bile referandumda ne yapması gerektiği hakkında resmi yazı gönderilen bir ülkede yaşıyoruz kimse uzmanı müfettişi takmaz arkadaşlar. Grubu politize etmek istemiyorum ama demokrasisi gelişmemiş bir ülkeyiz. Ayrıca tekrar üstüne basa basa söyleyeyim bilgiyi aldım ancak bu ay açıklanacak kesinlikle diye bir durum söz konusu değil. Sonradan bana kızmayın Farklı, yeni bilgiler alırsam haberdar ederim arkadaşlar.
-
Referandumun ne alakası var arkadaş! Referandum sonuçlarına göre açıklamanın içeriği mi değişecek? Referandum evet çıkarsa şunlar alınacak. Hayır çıkarsa sinav iptal edilecek gibi bir mantık mı var? Anlayamadım gerçi ben bu toplumu zaten. Hem de hiç anlayamadım. Herkes adam kayirmadan sikayet eder mesela ama bi işi düştüğünde hemen birilerini arar. İşgüzar yöneticiler, devletin bürokratlari olduğunu unutup hükümetlerin bürokratları olurlar vs. Ben artık bu süreçten sıkıldım. Zaten mülakatim iyi geçmisken dahi umutsuzdum bu seyler den dolayi. Artık bırakıyorum bu işleri. Şimdiden hakkıyla liyakatiyla kazanacakları tebrik ederim. Bir gün yönetici olacaksınız inşallah, umarım o zamanlarda bu günlerde yaşadıklarınızi unutmazsiniz ve pusulaniz sadece vicdanınız olur.
-
@vega kardeşim söylediklerinde haklısın ama bu işleri bıraktım demeyle de bırakılmıyor. Sonuçta o kadar emek verip çok iyi puanlar almışsın, sürecin sonuna kadar devam edeceksin. Şu noktadan sonra başka alternatifler üretmek kolay iş mi? Tünelin sonuna gelmişsin
-
Biraz önce yeni bir duyum aldım arkadaşlar sonuçlar 16 haziranda yani 2017 kpss sonuçları açıklanınca aciklanacakmis hakkımızda hayırlısı bıktık artik