SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
Dostlar Selamın Aleyküm. Niyetim yüz yüze sorarak bilgi almaktı ancak bizim ile gelen ekipte beklediğim kişiler yoktu. Bunu bekledim bilgi almak için ancak nasip olmadı. Hafta içi yine telefon vasıtası il'e iletişim kurmaya çalışacağım. Makamda bulunursalar şayet bilgi alma imkanım olacak. Sizlerle paylaşacağım gelişmeleri.
-
@paretowilfredo Aleyküm selam, bekliyoruz haberlerini üstat kabak tadı verdi artık bu iş.
-
@paretowilfredo Sağ olun hocam. Çok iyi olur.
-
Ben twitter dan takip ediyorum pareto hocamın dediği gibi çsgb, sgk, işkur ve myk başkanları, genel müdürleri, müsteşar yardımcıları vs bütün illeri geziyorlar. Bu arada içişleri ab ve derneklerin açıklanması iyi oldu en az 10 kişi gitti demek. Bu hafta içi merkez göç de açıklansa süper olur.
-
@paretowilfredo Öncelikle bu forumda vermiş olduğunuz değerli bilgiler için size teşekkür ediyorum ve bir soru yöneltmek istiyorum mümkünse . hocam sizce olursa sgk uzmanlık mı halk teftiş mi ?
-
@paretowilfredo tesekkurler. Hayirli haberlerini bekliyoruz.
-
@mariapuder AB uzman yrd. sınavını geçici listede kazanıyor gözüken 10 kişiden 8'i aynı şekilde SGK uzman yrd. mülakat listesinde. Dernekler Denetçi Yrd. kazanıyor gözüken 10 kişiden 5'i SGK uzman yrd. listesinde. Bu arkadaşların hepsi feragat eder mi bilmiyorum. Gerçi içlerindeki birisi daha önce Özelleştirme'yi kazanıp İçişleri AB'yi kazandı. İşkur, MYK, AFAD, Ulaştırma, Özelleştirme, MKE vs. kurumları kazananları da hesaba katarsak SGK listesindeki yaklaşık 30-32 kişi herhangi bir kurumu kazandı. SGK mülakatına gelmeyenlerin kaçı bunların içinde bilmiyorum ama SGK açıklandıktan sonra SGK'yı kazanamayanların eğer girmişlerse ÇSGB'de şansı yüksek olacak. Bu yıl belki de öyle bir yıl olacak ki, mülakatlar açıklanmadığı için hep benzer isimlerin listelerde olması nedeniyle düşmeyen taban puanlarla listelere girmek zor, listeye girenlerinin kazanması kolay olacak.
-
@unstoppable Kardeşim iki mesleğin farklı dinamikleri var öncelikle. Bir teftiş kurulu ile uzmanlığı kıyaslamak çok doğru olmaz. Ama kıyas edebileceğimiz iki nokta vardır. Birincisi birinin memuriyet olması diğerinin banka olması. Bu noktada değerlendirirsek; Kamuda olmak daha rahat bence. İkincil olarak da iş yükü, Uzmanlık açık ara daha esnek olacaktır.
Ücret noktasında bir kıyas yapmıyorum, çünkü Halkbank Teftiş KPSS ve benzeri sınavlar ile girilebilen en yüksek kazançlı işlerin başında gelir. Tüm bunlara bakarak kararı sen ver bence kardeşim, daha sağlıklı bir sonuç elde edersin.
-
@paretowilfredo çok teşekkür ederim hocam rehberliğiniz bize ışık tutuyor.
-
@paretowilfredo milli seferberlik gezileri ve çalışmaları bir gazetede bu hafta bitecegi yaziyordu. Eger bitme durumu olur ise açiklanma olasılığı var mıdır? Duyum var mıdır? Mülakata giren kişiler bu süreçte umarım yerleşme şansı bulurlar da geri kalanlar için fırsat doğar.( sgk uzman yrd başlığı eski heycanından pek uzak)
-
Kardesim sona erdigi takdirde bir mani kalmayacaktir bence. Ayrica sordum kardesim haber bekliyorum bakalim.
-
@paretowilfredo Her konu ile olduğu gibi bu konuyla da ilgilenip yardımcı olduğun için teşekkür ederim.
-
@paretowilfredo uğraşına sağlık, güzel haberlerle gelirsin umarım. Bu arada haftaya denetmenlik yard. mülakatları da başlayacağı için bu hafta konusunda umutluyum. Fakat çalışmalarım temennilerim kadar iyi gitmiyor. Denetmenlik mülakatlarına hazırlanan arkadaşlar konsantrasyon konusunda tavsiyelere açığım.
-
Bir ara uzmanlik sonuclari icin teftis listesinin kesinlesmesinin beklendigi soyleniyordu. Bugun de teftis kurulu baskaninin agzindan 2017 icin 100 mufettis yrd. alinacagina dair soylemi olduguna iliskin bir haber gordum. Umarim bu haber mevcut teftis sonuclarinin dolayisiyla bizim sonuclarin yakinda aciklanacagina delalettir. Cok mu zorluyorum yoksa bilemedim :))
-
..........
-
Teftiş Kurulu başkanı gün içerisinde böyle bir tweet atmış. Önceden söylenenlere göre müfettişlik sonuçlarını bekliyorsak, daha vaktimiz var anlaşılan.
-
@sofokles Kuvvetle muhtemel dediğiniz gibi, süreç devam edecek bir süre daha. Ama bu bile şık bir hareket. Bu kadar zor değil şu bir cümleyi yazmak aylardır bilgi kırıntısına muhtaç bakınıp duruyoruz.
-
Arşiv soruşturmasının bu kadar uzun sürmemesi lazım heralde soruşturmaya geç başlandı.
-
.................
-
İç isleri dernekler ile ab yi kazananlar feragat eder mi sgk uzman yardımcılığından kazandıkları takdirde