SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
@Edison Ben şahsım adına içişleri ve ab'nin sgk'dan daha iyi şartlara sahip olduğunu düşünüyorum.Tamamen kişiye bağlı bir durum ama edebilirler gibi duruyor.
-
şu saatten sonra neyi değiştirecek ki. zaten listeler belli olmuşsa bu arkadaşlar feragat etselerde etmeselerde başvuru evraklarını vermeyeceklerse sıra yedeklere gelecektir.
-
@paretowilfredo hocam henuz bir haber gelmedi mi?
-
@posner Beklemedeyim kardeşim. Haber gönderdim dönüşünü bekliyorum.
-
100 gün oldu arkadaşlar
-
@eşanlıdenge yayında ve yapımda emeği geçenlere tebrikler (!)
-
Güvenlik soruşturmalarının yapılış şekli kurumdan kuruma değişiyor mu ?
-
Ya gerçekten inanamıyorum denetmenlik mülakatları başlıyor bu hala açıklanmadı şaka gibi.
-
arkadaşlar şöyle bir haber gördüm sgk 3000 memur alım talebinde bulundu şeklinde sizce bunun aslı astarı nedir? kastedilen a grubu mu yoksa b grubu mu?
http : //www . kamupersoneli . net/kamu-personelleri/sosyal-guvenlik-kurumu-sgk-kpss-ile-3000-memur-alimi-talebinde-bulundu-h22784.html -
@berşe başka kaynak varsa bilemem ama kamu personeli yalan alım haberleriyle ünlü bir site inanmayın .
-
bugün de açıklanmadı
-
@helvaekmek görüyordur hocam
-
Bir ayak masada, leblebiyi ağza atarken kahkaha atarak okuduklarını düşünüyorum. 100 gün sonra gözüme daha masum bir görüntü gelmiyor.
-
bugün de açıklanmadı
-
@İNSAN müthiş bir tanım
-
önce buraya sonra göçe inşallah
-
@İNSAN tam olarak dediğiniz gibi olmalı, bir cevap alamasakta telefona çıkıyorlardı şimdi ona dahi tenezzül etmiyorlar.
-
Kurumdan takip eden arkadaş varsa ufak bi paylaşım yapsın lütfen biraz empati.
-
Twitter'dan twit atabiliriz topluca belki işe yarar ben attım baya ama görünmüyor demekki bi tek ben olunca rtb başkanı müfettişlik için arşiv araştırması sonuçlarını beklediklerini açıkladı. Uzman yardımcılığı hangi bölümün kapsamında ?
-
Arkadaşlar Twitter'da sadece bi kaç kişi var uzman yardımcılığı ne zaman açıklanacak diyen !! Hepinizi bekleriz. Başkan öğrenciyi kırmaz ısrar edersek bir şeyler söyleyecektir;)