SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
@antisinav troll çekecek durumda değil insanlar babayiğit
-
Ben aldığım duyumları söylüyorum kardeşim bende sonuçları bekliyorum sizden farkım yok troll amaçlı olsa burda ne isim var mantıklı olun
-
@Antimülakat hocam şu @antisinav ı dışarı alabilir miyiz lütfen? 3 saat önce üye olup başlığı birbirine kattı valla yazık bize... Referandum neyse de yeni KPSS nedir...
Bütün mülakat sonuçları secimden sonraya bırakıldı diyor adam ya... Burada psikolojimizi zor ayakta tutuyoruz, bir de senle uğraşmayalım...
-
Sende benim üyeliğimi mi takip ediyon otur da kpssye çalış @odtüsbky
-
Ahahahahha
-
Oha,referandum sonrasi mi,olamaz!!!
-
Adam bildigin troll cikti. Olan yine aksamimiza oldu. Hayirlisi olsun.
Burada belli basli bilgi paylasan arkadaslar var. Onlar disindakileri ciddiye almamak lazim. Yazik ne zevk aliyorlar acaba yaptiklarindan.
-
@antisınav bir daha ki gelişinde ip adresi üzerinden hesabı kapatılacaktır.
-
Bu site özelinde konuşuyorum. Ben bu siteyi, bu sitenin her bir dostunu, her bir hocamı sevdiysem, sitenin yöneticileri malumunuz yöneticiler gibi değil de, bizden olup aynı masada sohbet ettiğim insanlar dostlarım gibi oldukları için. Ben sırf bu site için üç dört saat oturup bir not çıkarıyorsam, başkaları da benim için bilgi alışverişinde bulunup bana yardımcı olduğu içindir. Bu kadar samimi, ailemden biri olarak gördüğüm şu sitede yandaş sitelerin çakma troll hesapları karşıma çıktığında ayar oluyorum. Cidden tahammül edemiyorum cahil sürülerinin troll trajedisine. Yine de samimi dostlarımın, hocalarımın bu denli saygı çerçevesinde ve tahammülkar kalabilmesine hayranım. Ama şu troll, çakma hesapların, virüslerin ailemin bir parçasına dahi bulaşması beni çileden çıkarıyor!!!
-
@Econumist kardesim dost meclisimiz sizlerle guzel iyi ki varsiniz dostlar hepiniz. Biz bu sekilde omuz omuza durdugumuz.muddetce bu tarz seyler bize zarar veremez. Ama malesef olacak her zaman bunlar. Cogu zaman kasitli ve gayeli gonderilen tipler bunlar. Burayi zedelemek birligimizi bozmam amaciyla gelen tipler. Onlar gelir biz yollariz. Durusunuz onlarin yasamasi onundeki en buyuk engeldir. Biz de burada sizlerleyiz. Hep birlilte guzel gelecege hep birlikte yuruyecegiz.
-
Icislerinin mulakatlari aciklanmis. Dunku aciklamanin troll oldugunu biliyorduk ama bir sekilde sureclerin ilerledigini gormek de umut verici oldu. Darisi SGK basina...
-
Arkadaslar biraz icimi dokmek istiyorum lutfen kimse kusura bakmasin. Ben bu kpss ye cok zor sartlarda 4 ayda hazirlandim cok da iyi puanlar aldim. Bugun icislerinin aciklanmasiyla 3 uncu mulakattan elendim... Neyden kaybediyorum ? Ne yapmam gerek birileri bi akil versin
-
@frustration SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI içinde söyledi:
Arkadaslar biraz icimi dokmek istiyorum lutfen kimse kusura bakmasin. Ben bu kpss ye cok zor sartlarda 4 ayda hazirlandim cok da iyi puanlar aldim. Bugun icislerinin aciklanmasiyla 3 uncu mulakattan elendim... Neyden kaybediyorum ? Ne yapmam gerek birileri bi akil versin
Hep böyle düşünüyoruz sanki hep biz kaybediyoruz gibi ama elenen 40 kişi daha var o mülakattan nasip değildir diyelim cok üzülmeyin
-
@frustration genelde 4. de olur derler.
-
@mariapuder insallah kardesim umarim 4 üncüsü olur sabretmekten ve denemekten vazgeçmicem. Allah bi kapı da bize açar insallah. Sgk uzman yard. 4 üncü olacak. Ama benim ilk mülakatımdı bu bu yüzden açıkçası bundan da umidim yok. Ama tabi ya olursa diyor insan. Nasip kismet.
-
@frustration ben mülakatta çok tutuk olduğum için evde devamlı prova yapıyorum karşımda biri varmış gibi anlatıyorum. son girdiğim mülakatta da çok faydasını gördüm tavsiye ederim. Bu kadar çabadan sonra İnşallah muvaffak olacağız.
-
@frustration 5. Senem, 29 sınav 9 mülakat ile double double zorluyorum. Her elendiğimde mülakat notumu sorarım, geçme notu 70 ise 67-69 arası, geçme notu 65 ise de 61-64 arası çıkar. ki yeniler bilmez, şundan 2 sene önce yazılı sınavlar da şaibeli idi, isyanlar ederdiniz. Kpss de 5-6 puan fazla aldığınız adamlar kurum sınavlarında ezer geçerdi sizi. Ama gördüm ki bu işte yılmak da yılmamak da sadece sizi etkiler. O yüzden durumunuza sitem etmeyin bence. Amacınıza ulaşınca 2 ayda unutursunuz herşeyi.
Saygılar.
-
@JanTinbergen vay be kardesim senin durumunu görünce inan cok sasirdim. Peki kazandiginiz mulakat olmadi mi hic ? Ve eger kazandiginiz mulakat hic yoksa ve halen bunun icin cabaliyorsaniz sizi gercekten tebrik ederim. Muhakkak karsilik da alirsin. Tavsiyelerin icin de ayrica tesekkur ederim.
-
@frustration ilk denetmenlik mülakatım oldu, sonraki 7 uzmanlık mülakatım olmadı. Sgk da 8. Uzmanlık, toplamda 9. Mülakatım. Beni eleyen komisyonların başkan veya üyelerinden yüzde 60'ı da ne hikmetse 15 temmuzdan sonra görevden alındı. çalışmaya vazgeçmeye niyetim yok çünkü hayatımı şekillendirecek ve bir ömrümü etkileyecek bir kararı mülakat komisyonları değil ben belirlemeliyim diye düşünüyorum.
Saygılar
-
SGK uzmanlık sonucu bekliyorum, Halkbank uzmanlık kazandım fakat SGK denetmenlik mülakatı ile çakıştığı için gitmicem. Resmen baş koydum SGKnın yoluna..