SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
Bu sınav neden açıklanmıyor hala. Kafayı yedirecekler bize.
-
Yapılan açıkça bir yıldırma politikasıdır
-
Mülakata hazırlanırken dahi çeşitli tarihler belirleyip iş güç sahibi olabilme ihtimaliyle unutlanırdım. Belirlediğim her eşik çoktan geçildi. Şimdi ise son bir ihtimal denetmenlik mülakatları başlamadan haftaya cumaya kadar açıklayabileceklerini düşünüyorum. Bu hafta itibariyle 3. ayını doldurduğunu düşünürsek çok umutlu değilim fakat o günlerde de bu belirsizlik sürerse denetmenlik mülakatından sonra artık tamamıyla kpss maratonuna geri döneceğim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
-
Sınav açıklanmadan denetmenlik mülakatına girersem 2. kez komisyon karşısına çıkıcam ve mülakatta kötü performans gösterdim diyelim ki olabilir tamamen o anki atmosfere bağlı. Bu benim belki uzmanlık listesinden çıkarılmama neden olacak veya tam tersi şekilde de olabilir. Çok yanlış yani. Lütfen artık açıklayın.
-
Bu saatten sonra olsa ne olur olmasa ne olur... Ben bosverdim. Bu sinavlarin maneviyatima ve psklojime etki etmesine izin vermeyecegim siz de izin vermeyin.
-
@mariapuder bu dediginiz olur mu bilmiyorum ama pratikte her şey mümkün ancak zaten buradaki arkadaşların duyumlarina göre liste belli değil mi? Sanırım güvenlik soruşturmalarının sonucunu bekliyorlar.
-
Grupta ölüm sonrasi helva da yenilmiş ölü evinin ertesi günki sessizliği hakim
-
@Franklin halkbank grubuna gunde 150yazi geliyor sonuc 'f5 yapmaktan parmagi kopan 750 kisi'. Bos yazilar yazilmasi yerine bu sessizlik daha hayirlidir bence aga bosver
-
@Franklin ruhumuzu emdiler artık normal değil mi umursayan bile yok psikolojimizi
-
@danıldtramp ve @stark sözüm gruptaki arkadaşlara değil zaten bizi bu hallere koyanlara
-
@Franklin biliyorum benim sözüm de onlara
-
Arkadaşlar boşuna beklemeyin secimden sonra aciklanacakmis haber falan yapın da yoksa secimden sonrasını bekliycez
-
seçim mi yok artık
-
@paretowilfredo acaba bir ses ,bir bilgi var mıdır?
-
@antisinav dalga mi geciyorsun? Oyleyse hic komik degil.
-
@antisinav duyum mu bu nerden çıktı?
-
@paretowilfredo kardesim senden tekrar duyum alma sansimiz varsa memnun oluruz.
-
Duyum değil bilgi.hatta il göç dahil bütün mülakat sonuçları secimden sonraya bırakıldı
-
@antisinav Zaten insanlarin psikolojisi kotu boyle seylerle daha fazla moral bozmaya calismayin kardesim. Referandumla mulakat sonuclarinin ne ilgisi var.
Stresini baska yerde at lutfen.
-
Öğrendiğim bilgiyi paylaştım sizlerle inanmak yada inanmamak size kalmış öğretmen atamalari da ileri alındı şubatta olcakti hani nerde