SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
Çsgb de beklemesinin sebebi çok yüksek ihtimal sgk uzman yrd listesi ile çalışma uzman yrd listesinde 76 ismin ortak olması. İki yeri birden kazanan aday olmaması için bir düzenleme yapılacaktır. Çok darlandık ama biraz daha sabredelim inş sonuç güzel olacak. Bu arada başka kurumlara yerleşen arkadaşlar feragat dilekçesi yazarsa şu zor dönemde yüzlerce kişinin minnetini ve duasını kazanacaktır.
-
@posner rica ederim.
-
Arkadaslar cok bekledik ama sonu guzel olacak insallah. Csgb uzman yard. ab uzman yard. Icisleri ab uzman yard. Dernek denetci yard. Halkbank vs bunlar hep alımı tamamlanan veya muhtemelen ayni gun tamamlanacak kurumlar. Her aciklananla belki onumuzden 10 20 kisi daha azaliyor. Ki bence aciklanmamasinin temel sebebi diger alimlardi diye dusunuyorum. Sonucta sectigi herkesi fire olmadan bunyesine katmak kurum icin de bir avantaj. Haddim degil ama size onerim de bu yonden dusunmeniz. Herkesin emeklerinin karsiligini almasi dilegiyle iyi aksamlar.
-
Göç uzmanlığı aciklanmis kurum inşallah bunu dikkate alır
-
merkez göç uzmanlığını kazanan 5 kişi buradaki liste de var üstelik puanları gayet iyi. sizce sadece bu ikisini kazanmışlarsa hangisini seçerler? göç mü sgk mı?
-
@kamil merkez göçün son evrak teslim tarihi 24 şubat iki kurumda merkez uzmanlık olduğu için muvafakat verilmeyebilir. Bu biraz kişisel tercih hangi kurumda daha çok çalışmak istediğine bağlı.
-
Bugün csgb ile birlikte açıklanacak gibi bir hissim var. Bundan önceki tüm hisler yanılttı bugünkü doğru çıkar umarım.
-
Artık duyumu filan geçtim his bile mutlu ediyo
-
Pazartesi denetmenlik mülakatı sırasında bir şeyler öğrenmeye çalışacağım.
-
@paretowilfredo @Antimülakat üstatlar 110 günü bitirdik. Haber yapma vakti gelmedi mi ?
-
Sınav hizmetleriyle ahbap oldum artık. Durum aynı, haberleri yok.
-
@Aristo geldi kardesim aksama hazirlayacagim
-
@paretowilfredo teşekkür ederim Allah razı olsun.
-
-
Bugun aradim yine bir bilgi yok. Subatin bitmesine 1 hafta kaldi. Yok mu yeni bir duyum?
-
Artık açıklansa da açıklanmasa da empati yapmayacağım. Sabırlı ya da anlayışlı olmayacağım. İnşallah insanları bu kadar süründüren zihniyet aynı eziyeti yaşar. Hakkımı da helal etmiyorum hiç bir sorumsuz duyarsız yöneticiye...!
-
@Econumist Çok ezdiler bizi bu sene, çok üzdüler yine devam edecek bu durum.
-
Beklemenin bu kadar yorucu olduğu bu günlerde bir şey yapmalıyız arkadaşlar .Neyi bekliyolar acaba sgk müfettişliği mi yoksa çalışma bakanlığı uzman yarımcılığını mı yoksa keyfi bir durum mu (muhtemelen öyle).İhtiyacın yoksa alma kardeşim .Gerçekten bu belirsizlik daha zor .Mevcut yönetmeliklerin derhal değişmesi gerekiyor (mülakatlar şu sürede açıklanmalı diye bir ifade korulması zorunludur).Aksi taktirde telafisi geri gelmeyen aylar olacaktır...
-
Yani bilgi alabilecekler sadece tanıdıkları bu kurumda olanlardır. Onlar varsa aramızda bizim için sorup öğrenebilirler zira bizim bir bağlantımız olmadığı için sadece stresli stresli oturup bekliyoruz.
-
Aynı kurum 400 kişilik sgk denetmen yardımcılığı mülakatını(7.promosyon)'u yanlış bilmiyorsam Türkiye'nin en zor dönemin de sonuçlandırdı ve 72 gün.60 kişilik uzman yardımcılığı mülakat sonucunu yaklaşık 4 ay dır 25 kişik müfettişlik sonuçlarını da yaklaşık 2 aydır bekleniyor süreci hızlandıran faktör ne ?(gerçekten merak ediyorum)