SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
112 gün olmuş. 3 ay 22 gün.
-
Mülakata giren ve girmeyen arkadaşlara çağrımdır. SGK Başkanına tweet atalım. Mesela bugün 4-5 gibi. Girmeyen arkadaşlar da destek versin lütfen, zira ben ve benim gibi yüksek puanlı arkadaşlar atanamadıkça GUY dahil hepsine başvuracağız.
-
bugün de açıklanmadı
-
bugün de açıklanmadı
-
@helvaekmek tamam hocam hesap açın. Rxumii kullanıcı adım.
-
Ayrıca başka mülakat bekleyen arkadaşlar varsa destek olabilirim tweet atarak. Bunu da bu başlıkta belirtmiş olayım. Özel mesaj atabilirler.
-
Ben de attım simdi.
-
bugün de açıklanmadı
-
bugün de açıklanmadı
-
Arkadaşlar tweetlere devam edelim yılmak yok. 5 dk bişey zaten.
-
@helvaekmek olur hocam Çalışma Uzm Yrd. için de birkaç tweet atın bir zahmet. Onu bekleyen arkadaşlarımız da var.
-
Şu an burada bu postları görüp de özellikle SGK Uzman Yardımcılığı mülakatının sonucunu bekleyen arkadaşlar olduğunu biliyorum, bunlar arasından tweet atmayanlar olduğunu da biliyorum. Statik kalmalarının sebebini merak etmiyorum çünkü bu tip insanların zihniyeti üşengeçlik üzerine kurulu; mesela bunlar kurumu aramazlar , ama buraya yazarlar ve şöyle derler " Arkadaşlar aranızda kurumu arayan var mı? "
Tüm bunları bilmeme rağmen, yine de rica ediyorum lütfen arkadaşlar, SGK Başkanına tweet atalım. Yahu 4 ay oldu neredeyse, rica ediyorum bir süre de bu yöntemi deneyelim. Değişen bir şey olmadığında bırakırız tweet atmayı olur biter. Katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Peşinen söyleyeyim; tartışma yaratmak için konuşmadım, kesinlikle cevap vermeyeceğim tartışma argümanı içeren postlara. -
Benim de twitter de kullanıcı adım: rainwomen arkadaşlar.Ben de sürekli tweet atmayı düşünüyorum.Sesimizi belki böyle duyurabiliriz. Facebookta da bir grup var ordan da destek için şimdi yazı yazacam.
-
@sımplypassenger bahsettiginiz facebook grubunun adı nedir? Bende bi bakayım oraya
-
sosyal güvenlik kurumu mülakat hazırlık ptatformu
-
-
Bakan şuan haberturkte canlı yayinda, tweet atabiliriz arkadaşlar
-
açıklanmadı
-
o twit'ler okunmuyordur bence. daha önce kimseye cevap yazmamış sadece duyuru amaçlı kullanmış.
-
@YürüyenAdam denetmenlik mülakatı zamanında başkan bey twitter üzerinden çok kez bilgilendirme yaptı ve adayların tweetlerini beğendi, cevapladı. Keza teftiş kurulu başkanı şu an sorulara cevap veriyor. Önyargıyı bırakın.