SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
Rica ederim hocam:eğer ibfliysen mücadeleci olmak zorundayız sanırım.Bugün ora da daha fazla arkadaşımızın iştirak etmesi çok daha güzel olurdu.Mücadele etmezsek bu ülkede kimseye ekmek yok @mariapuder
-
@sımplypassenger çok güzel bir haber. Çok teşekkur ederim. Umarim emeginin karsiligini fazlasiyla alirsin.
-
@sımplypassenger ayağınıza sağlık. biz twitter'dan mesaj atmakla, forumlardan haber kovalamakla vs uğraşırken gitmiş direk başkana sormuş. 3.5 aydan sonra artık dişimizi sıkıp 1 hafta daha beklemek kaldı. bence cuma günü açıklarlar ama beklenti yükseldikçe hayal kırıklığı da büyüyor ve ne yazık ki kazanma ihtimalimiz %25. o yüzden hız kesmeden 2017'ye hazırlanmaya devam.
-
@sımplypassenger güzel haber.. Teşekkürler..
Umarım tez zamanda açıklanır ve hak edenler kazanır. Talih sizden yana olsun arkadaşlar.. Hepimize bol şans.. -
@sımplypassenger Teşekkür ederiz. Umarım hak ettiğinizi alırsınız.
-
Sağolun arkadaşlar. İnş herkes emeğinin karşılığını alır
-
@sımplypassenger Allah razı olsun kardeşim.
-
Sanırım müfettişliği bekliyorlar .Çalışma uzman yardımcılığını bu şekilde bastıralım ordan da 3 haftaya kadar bir haber gelmezse gerekirse Bakanlığa giderim yaparım bunu
-
@sımplypassenger kardeşim Allah razı olsun:) Ankara'da olsaydım gelirdim ben de bu hafta bekleyecez sonuçları o zaman:)))
-
@sımplypassenger kardeşim "en geç önümüzdeki haftaya kadar" dediğine göre bu cumaya kadar açıklanabilir demek :))) heyecan tavan yaptı. Rabbim hayırlısından nasip etsin
-
@Aristo ben de onu dusunuyordum acaba onumuzdeki haftanin sonuna kadar mi kastedildi diye :)) neyse tek derdimi bu olsun:)
-
@sımplypassenger Çalışma uzman yardımcılığı için de aynı performansı bekliyoruz hocam süpersiniz:)
-
@aristo Arkadaşlar sabrınızı bu hafta değil de önümdeki haftaya saklarsanız daha iyi olur gibi.Ben şahsen önümüzdeki haftadan umutluyum.
-
Son mülakat: 4 Kasım 2016
Bugün : 3 Mart 2017
Geçen Süre 120 Gün (4 Ay) -
@sımplypassenger haftaya cuma görüşmek üzere bu hafta da bitti sayılır
-
son dakika golü olabilir mi diye bekliyorum..
-
@helvaekmek Umarım haftaya açıklanır hocam.
-
@sımplypassenger baskan bey en gec onumuzdeki hafta demisse aciklanir diye dusunuyorum. Eger aciklanmazsa baska neye itibar edilebilir bilmiyorum.
-
@posner Ben de öyle tahmin ediyorum.Süreç hakkında bilgi sahibi olmasa ben gerekeni yaptım bekliyoruz falan derdi süreç hakkın da bir şey demezdi diyorum
-
@sımplypassenger evet direkt siz muhatap oldugunuz icin eminim daha iyi anlamissinizdir.