SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
@YürüyenAdam https://twitter.com/msbagli/status/788404224245792768 yeterince incelememişsiniz hesabını.
-
Başka ne yapabiliriz acaba? 10 kişiden başka tweet atan da yok .Herkes bir işte mi çalışıyor acep ? Kurumumu bassak
-
Başkanın yanına bizzat mı gitsek 10-15 kişi ? yoksa o işler o kadar kolay değil mi
-
Sgk yavaş çalışan bir kurum da değil. Bu kadar uzun süre açıklamamayı haklı çıkaracak bir bahane yok. Denetmenlik mülakatları ile kıyaslandığında üvey evlat muamelesi görüyoruz. Başkan da ne yazık ki denetmenlik süreci kadar ilgili değil.
-
@faizkoridoru @arya arkadaslar güncel bir duyumunuz var mi acaba?
-
Arkadaşlar oturup beklemekten başka çaremiz yok mu acaba ? İstihdam seferberliği bizi vurdu.
-
@sımplypassenger aramızda kura çekelim.. kim çıkarsa kurumun çatısına çıksın açıklanmazsa atarım kendimi diye. Açıklarlar..
-
hahaha ben yaparım bunu iş bu kadar basitse
-
@helvaekmek
-
@posner ben en son 2 hafta önce Ankara'ya SGK Denetmenliği mülakatı için gittiğimde orda çalışanlardan beri Bakanlığa gitti bizde bekliyoruz demişlerdi öyle direk tanıdığım olmadı için arayıp soramıyorum. Bakanlık'ta herhalde sorun var diye tahmin ediyorum.
-
Başkan bugün 13.30 da gazi üniversitesinde bi konferansa katılacak.konferansı calisma ekonomisi arastirma topluluğu(GAZİ ÇEKAT) düzenliyor.direk konferansa katılarak veya tanıdığı olanlar vasıtasıyla yüzyüze bilgi alınabilir diye düşünüyorum.
-
Bu konferansa gitsek mi acaba?
-
ben gazili değilim orda tanıdığım da yok kimlik kartı falan sorarlarsa dışarda kalırım
-
Liste çsgb deyse başkanın şu aşamada yapabileceği pek bişey yok.
-
Konferans gazi iibf 100.yıl Konferans salonunda olacak. Konu da sosyal güvenlik. Bence dışarıdan gelenlerde katılabilir. Katılmayı dusunen varsa Facebook tan GAZİ ÇEKAT sayfasıyla iletişime geçebilir.
-
Arkadaşlar yanlış olursa tepki çekmek istemiyorum fakat dün bir tanıdık vasıtasıyla ulaştığım birinden gelen mesajı aynen yazıyorum. ''Bu hafta açıklanabilirmiş''
Açıkçası ben çok fazla umutlanmadım böyle bir dönemde yokmuş gibi davranmaya devam ediyorum size de tavsiye ederim.
Bakın tekrar söylüyorum bilgi elden ele geldi... teyit etmeden ortalığı velveleye vermeyelim -
@hacettepeir olsun duyum almayı bile özlemişiz:)
-
Ben bu sınav açıklama şekillerini hiç anlamıyorum ne ağır bir prosedür var.Sanki bizi müşteşar yapacaklar 3 lü kararnameyle atanıyoruz. Hocam kimse tepki çekeceğini zannetmesin insanların gerçekten duyum da olsa bilgiye ihtiyacı var @josephs-nye
-
Arkadaşlar gazinin düzenlediği konferansa gittim ve başkanla direkt soru sorma imkanım oldu.SINAV SONUÇLARININ EN GEÇ ÖNÜMÜZDEKİ HAFTAYA KADAR AÇIKLANACAĞINI SÖYLEDİ.
-
@sımplypassenger aranan kan bulundu. Çok teşekkürler kardeşim.