SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
az önce servisi beklerken, orada çalışan bir arkadaşla denk geldik. "karışık" dedi "daha yazılar gelmedi". sanırım bir süre daha bekleyeceğiz. hayırlısı.
-
@kamil SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI içinde söyledi:
az önce servisi beklerken, orada çalışan bir arkadaşla denk geldik. "karışık" dedi "daha yazılar gelmedi". sanırım bir süre daha bekleyeceğiz. hayırlısı.
Müthiş kaynakmış. "Off her şey karışık. Neyse." dediğine göre "Ne yapacağız be Kamil ?" diye devam etmiştir.
-
@Rumi komikmişsin. çok güldüm harcanıyorsun burada. saraylara layık bir komedyensin. ben o giriyi sadece bu hafta kesinlikle/büyük ihtimalle açıklanacak beklentisini yaşayanlar için yazdım. "kaynak müthişmiş" için de sgk'nin insan kaynaklarında çalışan biri senin için müthiş kaynak olmayabilir. o senin sorunun.
-
@paretowilfredo @Antimülakat dostlar yok mu bir haber? Bitsin artık bu bekleyiş belirsizlik
-
herkese hayırlı haftalar arkadaşlar. aklıma gelmişken söyleyeyim. şurada bu sınavın sonucunu bekleyen 10'dan fazla kişi var. haliyle aramızdan birkaç kişi büyük ihtimal sınavı kazanıp uzman olacak. o gün geldiğinde lütfen geçmişimizi unutmayalım. arada bir malum forumlara uğrayıp elimizden geldiğince bilgi verelim
-
Sayın başkan 14:05 te NTV canlı yayınında olacakmış, konuyu sormamız için bir fırsat daha umarım bir sonuç alırız
-
@paretowilfredo @kamil Arkadaşlar sgk müfettiş yard. mülakatı ile ilgili bir bilginiz var mı Başkan 7 şubatta twitter'dan sonuçların açıklanması için arşiv araştırması sonuçlarını bekliyoruz yazmıştı en son
-
@sımplypassenger hocam sadece uzmanlıkla mı ilgili sordunuz müfettişlik mülakatı hakkında birşey söyledimi
-
@oz yok maalesef arkadaşım için sormuştum, teftiş aklıma gelmedi.
-
@kamil Anladım sorma fırsatınız olursa bu konuyuda sorarsanız çok sevinirim teşekkürler.
-
Kamil arkadaşımdan özür dilerim.
-
@oz evet sorarım.
-
@Rumi terbiyesizlike etme, kiminle konuştuğuna dikkat et! bu forumun bir ağırlığı var. saçma sapan sitelerde yazdıklarınla karıştırma! trolleme gibi bir derdim yok. kaldı ki trollük yapmanın ne gibi bir faydasını göreceğim. edebinle yaz!
-
Rumi arkadaşa saygısızlık ettiğini düşünüyorum. Niyet sorgulamaya gerek yok. Bildiğini yazdı. Doğru yanlış fark etmez.
-
arkadaşlar tamam sorun yok benim için. az önce sgk'ya da gittim. öğrendiğim kadarıyla henüz ne uzman yardımcılığı için ne de teftiş için ellerine gelen bir şey yok. bu da belki trollük yaptığımı sanan arkadaşlar için bir veri olsun, http://hizliresim.com/vbE08r
-
@kamil ben duyumlarini takdir ediyorum. Lakin bence insan kaynaklarinin sonuclarin aciklanip aciklanmayacagindan anca o gun bilgisi olur. Bunu kendileri de soyluyor. Yani demek istedigim su an ellerinde bir veri olmamasi ornegin yarin aciklanmayacagi anlamina gelmez. Hayirlisi olsun.
-
@posner tabii ki öyle ama kurum içi haberleri duyum olarak alabilirler. işte bakanlıktan evrak geldi, ik daire başkanı bir başkasıyla konuşurken duydular gibi... büyük ihtimalle onlar da zaten açıklandığı saatlerde öğreneceklerdir.
-
12344567721
-
Arkadaşlar hepinizi nezaket kurallarını ve saygıyı elden bırakmadan tweet atmaya davet ediyorum. Korkmayın tweet atınca atanamayabilirim demeyin
-
@Reis haklısınız böyle bakınca tek başına yeterli değil. (belki yüklenme zamanı gösterir diyeceğim ama o da değil) ama ne diye uğraşayım ki? buradaki bazı arkadaşları anlamıyorum. 3 gün ses seda çıkmayınca birileri çıkıp "hiç mi duyum yok?" diye soruyorlar. verince de ne dalga geçmedikleri kalıyor ne de trollüğümüz! iyi niyetli olmamak gerekiyormuş demek ki. madem öyle duyum olursa da kendimize saklayalım sadece.