SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
Arkadaşlar tweet atsanız siz de;) bi ben mi işsizim Biraz mücadele etsek
-
@paretowilfredo @Antimülakat @sımplypassenger dostlar yok mu bi şey sordursanız arkadaşlarınıza?
-
@Aristo kardeşim aldığımız bilgileri her daim paylaştık, şimdi aradığımızda da farklı cevap alamayacağız ki. Sonuçlar ve puanlar belli, liste imzayı bekliyor. Bunun dışında net tarih verebilecek bir babayiğit yok ki.
-
@Antimülakat çalışma uzman yardımcılığı hakkında bi malumatınız var mı?
-
@aristo Hocam sabırsızlıkla ben de bekliyorum.Umarım beklediğimize değer.Haftaya pazartesine kadar bekleyelim.Eğer yine bir açıklama olmazsa kuruma falan gidelim.Bur da yazanlar toplanıp gitsek daha etkili olur.
-
@Aristo Dostum sordum, bu haftaya yetiştirilmeye çalışılıyor.
-
@paretowilfredo nasıl yetiştirmeye çalışıyorlar? listeler belliyse, sonuçlar belliyse neyi yetiştirmeye çalışıyorlar? samimiyetimle merak ediyorum bu kadar uzun sürmesinin sebebi ne, neyin çalışması ki bu kadar sürüyor? belki bilginiz vardır bu sürecin işleyişiyle alakalı.
-
@kamil bana gelen yanıtı aynen aktardım dostum. Uğraşılan bir şey vardir muhakkak. Kamu bu. Imza atmak uzun surebiliyor. Malesef sabrınızın tukendigini biliyorum ama durum bu.
-
@paretowilfredo teşekkür ediyorum dostum. Allah razı olsun kardeşim Dua edelim de bu hafta açıklansın bi haftamız daha ziyan olmasın.
-
@Aristo kardesim ben de en az sizin kadar sabirsizlandim bu konuda artik. Yine kaynagim en yetkili agizlardan birisi. O yonden guveniyorum bu soyleme. Insallah hayirli olur hakkinizda.
-
Mülakatlar biteli 4 ay oldu nerdeyse bu gözler 1 yıl sonra açıklanan iş müfettiş yardımcılığını da gördü de umarım bu sefer öyle bişey olmaz.
-
pareto reis bu hafta açıklanmaya çalışılıyor dediyse bu hafta en geç önümüzdeki hafta açıklanır.Yüzünüz güler inşallah
-
Bugün, umutluyum.
-
Yetiştirmeye çalışıyorlarsa bugün zor da yarın açıklasınlar yeterli.
-
ceza sahasına girdik, bakalım gol gelecek mi?
herkese günaydın :slight_smile: -
Başkan haftaya kadar dediğine göre normalde bügün açıklanması lazım. Bakalım bugün birilerimizin hayatı değişebilir.
-
Günaydın arkadaşlar umarım bugün muvaffak oluruz.
-
Hadi bakalım inşallah:) bi haftamızı daha heba etmezler inşallah.
-
Kusura bakmayin ama ben bu haftadan da umutlu degilim,hatta gelecek haftadan da,yani sgk gercekten insani biktirma konusunda zirve yapti
-
............