SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
Arkadaşlarimiz duyumlarıni söyleyerek yardımcı olmaya çalısıyorlar sagolsunlar.Ama bi arkadaşımız direk başkanla temasa geçti net tarih aldı.bunun daha otesi var mi? Buna rağmen aciklanmamasi bana çok koydu
-
- sgk başkanı sonuçların en geç bugün açıklanacağını söyledi.
- bir arkadaşa güvenlik soruşturması sırasında kazandığı söylendi.
- personelden biri mayısa kadar anca biter dedi.
-
Denetmenlik,teftis,uzmanlık,görevde yükselme veya başka birşey icin toplasan belki bir iki bin kisinin güvenlik soruşturmasınin yapılması gerekir.bunları bile yapmak bu kadar uzun sürüyorsa acaba on binlerce kişinin mülakata girdiği polis,asker,hakim ,öğretmenlik kadrolarının soruşturması ne kadar surer.ayrıca bugüne kadar ilana çıkan neredeyse tüm kurumlar sonuçlarını çoktan açıkladı hiçbiri bu kadar sürmedi.bu ilanla ilgili hicbirsey mantıklı gelmiyor
-
Eğer haftaya da sonuçlar açıklanmazsa ne yapabiliriz arkadaşlar( ben de sgk çsbg uzman yardımcılığını bekliyorum)
-
@sımplypassenger tweeter dan bişey yazmanın anlamı yok.onlisans muhasebe ve onlisans sosyal güvenlik mezunları zaten sgk başkanına binlerce mesaj atmislar.bizim attıklarımız goze çarpmaz bile.Zaten görseler de cevap veren yok.başkanla yüzyüze görüsebilmek sağlıklı sonuç doğurmadı ki ben en çok bu yönteme güvenmiştim .sanırım en iyi yol yine burda ki arkadaşların tanıdıkları vasıtasıyla sınav hizmetleri sube müdürlüğünden alacakları bilgi olur.
-
Yetkililer topu Güv.Sor. ve Arşiv Arş. yapanlara atıyor. sürekli bunlar tamamlanmadı,arşiv araştırmalarını bekliyoruz diyorlar.durum böyleyse gerçekten ne yapılabilir ? bilmiyorum. Beklemeye devam edeceğiz sanırım. Başkan denetmenlikte de gördüğümüz üzere tarih verse bile bizim bilmediğimiz nedenlerden dolayı gecikme olabiliyor. Yani bu önümüzdeki hafta için biraz daha umutlu olabiliriz.
-
Dostum merhaba ohalden dolayı kurum içi dahil alımlar durmus diye duydum senin sordurma sansin var mi en azından son kez bilgi alabilirmisin 420lira kpss parasindan kurtuluruz belki @paretowilfredo
-
@hadiartik böyle bir şey varsa yok artık diyorum başka bir şey demiyorum.
-
Istiham seferberliği kapsamında 2 milyon kişiyi istihdam etmek için tüm ülkeyi karış karış gezen çalışma bakanlığı ve sgknin toplam 115 uzman ve mufettisi aylardır bi türlü istihdam edememesi gerçekten çok komik
-
Bu hafta ve gelecek haftadan da umitli olmayalim derim ben
-
@vanbismarckth ztn böyle diye diye 130 gün oldu. 1 yılda açıklanan sonuçlara dönmesin bu da artık.
-
@vanbismarckth neden?
-
Cunku subat ortasindan beri bu hafta bu hafta diyoruz,baskan bile en gec gecen hafta acijlancak dedi olmadi,daha neyi konusuyorz ki biz
-
En az 1 ay daha beklememiz gerekecek. Listeler hazır deniyor ama güvenlik sorusturması bile daha bitmemisken boyle bir sey soylemek gercekten yanlış... Liste hazır falan degil daha.
-
Hep birlikte görecegiz 42 bin polis özel harekat adayı, 50 bin öğretmen adayi ve 11 bin hakim adayının güvenlik soruşturmasi kesinlikle bu kadar sürmeyecek.bu işin güvenlik sorusturmasiyla felan alakası yok 4,5 aydır 240 kişiyi sorusturamadilar mi?tahminim su liste tamam ama bakan bu listeyi bi türlü onaylamıyor.o yüzden başkan da tarih vermesine rağmen açıklanmiyor bakanın yakın zaman da onaylayacagini düşündü ondan gaziye giden arkadaşa öyle bi tarih verdi.yani başkan da bilmiyor sadece tahmin ediyor.(günlerdir düşüne düşüne anca bu sonuca vardım)
-
@hadiartik Dostum gerçekten anlamak güç. Kurumun en tepesindeki insanlar dahi açıklanma tarihini öngöremiyorsa gerçekten söz bitiyor.
-
@paretowilfredo kardeşim liste bakan tarafından onaylandı mi yoksa bakanlığa liste daha hic gitmedi mi bu konu hakkında bi bilgin var mı?
-
Hiçbir bilgi almadan böyle aylarca bekletilmek nedir ya?Bilgi ver ya da neden açıklamadığını açıkla kardeşim.SOSYAL GÜVENLİK UZMANLARI DERNEĞİ
Toros Sok. No: 5/10 Sıhhıye
Çankaya,ANKARA buraya bile gidesim var.Belki yardımcı falan olurlar.(Bir faydası olur mu?)Gerçekten böyle belirsizce beklemek acı veriyor.
-
Kurumlar referandum sonrası konum almış durum da sanırım.Bu gidişle öyle olacak sanırım:ama çok saçma nerede o popülist politikalar( )?(ne günlere kaldık ya)
-
@sımplypassenger oraya gitmek benimde aklıma geldi ama burda ki arkadaşlar kurumun üst yetkilileri ile konusuyor ama yine kesin bilgi alamıyor. Buraya gittiğimiz de en fazla tahminlerini söylerler gibi