SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
Işte bende soruyorum yetkili kişilerle konuşan sayın @paretowilfredo niye hala netlik yok
-
@hadiartık Hocam kimsenin sabrı kalmadı:ancak bu şekilde davranamayız.Herkes elinden geleni yapıyor.Başkanla konuşmaya gittim ,tesadüfen karşılaşsak da @DELİ-KURT hocamla derneğine gittik:ama kapıyı açan dahi olmadı.@paretowilfredo hocam siz elinizden geleni yaptığınıza inanıyorum ve bu süreçte bizi yalnız bırakmayın.
-
@hadiartik hocam,eğer o kadar sabrınız kalmadıysa siz de bir şeyler yapmak için elinizi taşın altına koymayı deneyin.Başkanla konuştuğum da tek ben vardım(Neden acaba?).
-
Senin yalan soylemedigin ne malum bir baskasi da girip yazabilir ne malum yani gittiğin @sımplypassenger
-
Münakaşanın bir seviyesi olmalı. Hesap sorulmalı evet ama bunun bir yolu yordamı vardır. O yüzden arkadaşı yolladım. Sizler muhabbetinize devam edin dostlar. Biz de buradayız.
-
@hadiartik komik olmayın hocam.Yalan söyleyecek son insanım.Kimseye boş yere umut vermem.Neyse hocam dua edelim de uzamasın bu süre daha fazla.
-
@paretowilfredo hocam sizlere cok teşekkür ederim ayni zamanda en ufak bilgi alıp paylaşan herkese teşekkür ederim. Burada herkes bekliyor birbirine girmek ve seviyeyi düşürmek sacma olur.. sormayan aramayan sadece ne oldu diyen birinin hesap sormaya da hakkı yok kim bu is icin çabalıyorsa Allah razı olsun.. rabbim en kısa zamanda hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin..
-
.................
-
Calisma bakani saat 10 da Anadolu ajansı editör masası programın nin konuğu olcak hem sgk hem calisma bakanligi mulakati için soru yağmuruna tutalim.tweeter dan takip edelim
-
Bugün sgk da csgb bakanınin katılımıyla yüksek danışma kurulu toplanıyormus.yani bakanla başkan sgk da bir araya gelecek.belki bizim konu hakkında da bi hareketlilik olur.tabi umurlarindaysak
-
Bakan şu an TGRT Haberde.. tweet atalım
-
@DELİ-KURT SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI içinde söyledi:
Bugün sgk da csgb bakanınin katılımıyla yüksek danışma kurulu toplanıyormus.yani bakanla başkan sgk da bir araya gelecek.belki bizim konu hakkında da bi hareketlilik olur.tabi umurlarindaysak
il göçte göç politikaları kurulu toplandı.bakan başkanlığında toplanıyor 2 gün sonra açıklandı
-
@Sipsilimarpuc inşallah bizimde öyle olur
-
@Sipsilimarpuc bakalım inşallah olur Bir haftanın daha sonuna geldik zaten:/
-
İnşallah açıklanır. Burayı bekleyinceye kadar çoktan işe başladık çalışıyoruz. Daha çok beklemeyiz inş.
-
Bu ileti silindi! -
bugün de açıklanmadı
-
Ben duyum falan almadim acikcasi fakat kurumu kazansam da kurumdan o kadar sogudum ki artik,gercekten mecbur olmasam ikinci bir sansim olsa hic dusunmem gitmemeyi fakat ben referandum sonrasina kalcagini dusunuyorum ve siz de kendinizi beklentiye sokarak daha fazla kendinizi uzmeyin derim
-
Kurumumdur diye demiyorum islerin daha agir aksak isledigi bir kurum olamaz herhalde. Elimiz kolumuz baglandi bizim de
-
@paretowilfredo hocam 2015 ydssi ne zamana kadar geçerli kpssde