SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
@denetçi kilavuza bakamadim kardesim son durum nedir en son 5 yil kabul gormustu bu kez okumam lazim net yanit vermek adina
-
@paretowilfredo hocam bekliyorum lütfen okuyup bilgilendirirseniz sevinirim çünkü 2016 kpss ağırlıklarında 2015 ilkbahar ydsem bulunuyor bende 5 yıl mevzusunu duyunca YDS'ye girmedim olaki 20 nisandan sonra ilanlar gelirse büyük sıkıntı yaşarım birde hocam içişleri uzmanlığından duyumunuz ne durumda
-
Başkan yurtici gezilerine ara vermiş galiba 2 gündür kurumda.burdayken şu bizim isi de bi hizlandirsa
-
Akşam 9'da Twitter etkinliği var katılalım lütfen
-
137 !! Günlük çile ne zaman biter acaba !! !!
-
Sgk başkanı bu hafta açıklayacağız diyeli 3 hafta oldu. Bu hafta da bitti.
-
Denetmenlik mulakat sonucu bekleyen olarak etkinliğinize destek verecektim belirli bir tagınız var mı daha doğrusu etkinlik var mı?
-
@BenVeÖtesi Yok hocam kurum da üst düzey pozisyonda olan herkese yazıyoruz
-
Çalışma genel müdürü nurcan onder 21 mart salı günü 13.30 da gazi iibf a blok amfi 1 de bi konferansa katılacak. Hem bu ilanı hemde calisma ilanının bekleyen arkadslara duyrulur.hep birlikte gidip magduruyeti bildirebiliriz.genel müdür sonuçta süreç hakkında bilgisi vardı diye düşünüyorum
-
Gerci Sgk başkanının verdiği tarihte açıklanmadı ama konuşmakta fayda vardır diye düşünüyorum bişey kaybetmeyiz
-
Ben sosyal güvenlik uzmanları derneğine yazmıştım twitter da: Sorunumuzu dile getirdiklerini ve konunun başkanlık ve bakanlık düzeyine olduğunu söylediler.Tahminim ya referamduma çok yakın bir zamanda ya da referandumdan sonra açıklanacamış gibi geliyor:çünkü kimse yerinde durmuyor imza atacaklar yerinde değil
-
Evet arkadaşlar @DELİ-KURT hocama kesinlikle katılıyorum.Çok çalışkan bir bayan ve bizi anlayışla karşılar diye düşünüyorum. Lütfen bu konuda birlik olalım şikayetimizi dile getirelim
-
@sımplypassenger Anladım hocam biraz topluluk oluşturup aslında belirli bir tag altında yazsak güzel olur. 8. Ppromosyondan da destek alıp güzel bir şekilde yetkili kişilere twit atabiliriz. Biz buradayız
-
@DELİ-KURT Hocam ben o saatte orada olurum.
-
@BenVeÖtesi Duyarlılığınız için çok teşekkür ediyoruz hocam .Çsgb ve bağlı kuruluşlarının mülakat sonuçları açıklanırsa önünüzden en az 100 kişi çekilir ve bu da bu zaman da iyi rakam.Ben bir de denetmenlik sayfasına yazıyım .Olumlu geri dönüş olursa bir tag belirleyelim
-
@sımplypassenger bende orda olcam.arkadaşlar imkanı olan gelirse çok iyi olur.bireysel bi davranıştan çok topluca hareket edersek daha kuvvetli bi mesaj verebiliriz.sonuçta müsteşara bakana en yakın insanlar
-
8.promosyona girdim sonuç bekliyorum.seve seve etkinliklere katılırım
-
@Sipsilimarpuc Duyarlılığınız için teşekkürler hocam.Eğer yüksek bir karşılık bulursak yarın bir twitter etkinliği düzenleyelim
-
Bu konferansa sadece sgk uzman yardımcılığı sınavına başvurmuş arkadaşları da bekliyoruz.Genel olarak sorunumuzu dile getirecez nezaket kuralları içerisinde.Yoksa bu gidişle çok bekleriz arkadaşlar
-
Bu haftada böyle biter:@