SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
@posner Haklısınız hocam.
-
@helvaekmek estağfurullah hocam.
-
Sgk baskani ile görüştük.calisma genel müdürü ile görüştük.geriye kaldı bi mit müsteşarı.internetten bi bakın bakalım varsa bi yerde bi konferansı felan gidip onlada görüşelim
-
@DELİ-KURT soramadan indirirler
-
@DELİ-KURT Müsteşarı boşverin enişteyi bulun ona sorun. O daha iyi bilir zannımca.
-
Soruşturmalar ortalama kaç günde bitiyor arkadaşlar ? Kaç gün oldu ÇSGB uzman yardımcılığı?
-
@Aristo güvenlik soruşturmaları ortalama 3 ay sürüyor hocam
-
Sgk uzm yard mülakatları biteli 140 gün oldu. ÇSGB çalışma uzm yard 13 ocakta bitti. Üstüne 3 ay eklesek daha bekleyeceğiz gibi. Bir de ÇSGB ab uzm yard ise 17 şubatta bitti. Hepsini birden soruşturmaları bitince açıklayacaklarsa daha çok bekleriz bence.
-
@aliveli bu 3 aya mit soruşturması da dahil mi?
-
Acikcasi bana çsgb uzman yard. sinav sonuclarinin beklendigi durumu pek inandirici gelmiyor. Madem oyle sgk yi aciklasinlar, sgk da olan isimleri çsgb uzman yard. almasinlar.
-
Buradan sürekli bir gerekçe, bir mazeret aramaya çalışıp, kendi içini rahatlatan yahut araştırma çabasına giren arkadaşları hayretle izliyorum. Çabalarını takdir etmekle birlikte hiçbir işe yaramadığını, bürokrasinin ve konjonktür dönemdeki kısa dönemli kaygılar sonucu kararların alındığını ve her zaman mağdur tarafın olacağını söylemek istiyorum. Ne yani, güvenlik soruşturmasında müthiş özenle çalıştıklarını, istihdam yasası ile işi titizlikle yürüttüklerini, yahut listeye dikkat ettiklerini, kimseyi mağdur etmemeye çalıştıklarını söyleyerek, her bir canlı yayın ya da konferansta başka bir açıklamaya yer verip süreci uzatarak ağzımıza bir parmak bal çalarak bizim bu işin çok iyi yürütüldüğünü düşünmemizi mi istiyorlar. Kusura bakmayın da bir uzmanlık sınavı 5 ayda açıklanmıyorsa sonuç gayet açıktır. Neyse ilgilenen, soruşturan arkadaşlara yine de teşekkürler.
-
@Econumist kardesim söylediklerinde tabi ki doğruluk payı var haklısın. Ama orta da aylardır açıklanmayan mülakatlar var.kimisi güvenlik soruşturmasi yapılıyor diyor kimisi sürekli tweet atıyor kimisi sürekli içerden haber almaya çalışıyor v.b.girişimlerde bulunarak herkes bi sonuç almaya calisiyor.bize de sgk baskani ve calisma genel muduru ile yüzyüze görüşme fırsatı doğdu ve bunu da sizlerle paylaştık.bizlere soylenen seyler dogrumudur yoksa oyalamak icinmidir bunu bilemem. (Bence dogrudur)Millet aylardir işsiz ve bu sonuclari bekliyor.biraz umut fakirin ekmeği modundayiz hepimizde.inşallah en kısa süre de aciklanirda herkes rahat bi nefes alır.
-
Şu an devletin bütün kademeleri tepeden tırnağa 16 Nisana odaklandığı için ben de bu süreçte mülakat sonuçlarıyla ilgili verilen bilgilerin tatmin edici olmayan ya da geçiştirilme amacıyla söylenen şeyler olduğunu düşünüyorum.Hepimiz kafamızda mülakat sonuçlarının açıklanmasıyla referandumun ne ilgisi var diye sorguluyoruz belki ama burası maalesef Türkiye.Geciktirici ya da bekletici bir sebep bulmak istedikten sonra herhangi bir sebep öne sürülebilir.Zannımca her şey hazır sadece referandum bekleniyo diye tahmin ediyorum.Umarım bütün açıklanmayan mülakatlar en kısa sürede açıklanır.
-
Referandumda hayır çıkarsa ne olacak cidden çok merak ediyorum.
-
@Ragnar-Lothbrok hocam dün akşam sanayi bakanlığınin mulakat sonuçları açıklandı. Bu durum sanırım mulakat sonuçları ile referandum arasında kurduğumuz ilişkiyi çürüttü
-
Demekki açıklanabiliyormuş
-
@DELİ-KURT İnşallah hocam darısı diğer sınavların başına en kısa sürede
-
sgk'nın bu kadar ertelenmesi kendi bünyelerinde olmasa da başka sınavları o kadar etkiledi ki, 3-4 kişi aynı olmasın diye bence onlarca aynı kişi başka listeleri doldurdu. ne diyelim söz bitiyor bazen.
-
Yanlış anlaşılmasın beklemek elbet çok zor ama sınavın geç açıklanması bir açıdan avantaj çünkü düğer kurumlara giden kişi sayısı artıkça mesleğe girme şansımız artıyor.
-
SGK Uzmanlık mülakatına katılan arkadaşımız sordurmuş: Aldığımız duyuma göre sgk uzmanlık listesi değişiklikler ile birlikte bakanın önüne gelmiş. Değişiklikler olduğunu söyleyelim. Sanırım son aşamaya sonunda gelindi dostlar ama ben yine de referandum sonucunun bekleneceğini düşünüyorum.
Hakkınızda hayırlısı olsun, mutluluğunuz bizi de mutlu edecektir.