SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
@Aristo bakan bey ankaraya geldi ise umutlanabiliriz
-
@DELİ-KURT dün en son Eskişehirdeydi bence Ankara'ya geçmiştir kurumda bi tanıdık olsa söylerdi bize de :))
-
Bugün gelecek mi sizce arkadaşlar? Bakan beyin lafını çiğnemezler umarım.
-
Gelmeyecek kardeşim. Herhangi ilan edilen bir tarihte yahut söz verilen bir günde gelmeyecek. Keyifleri ne zaman isterse o zaman açıklanacak, hem de hiç bir açıklama, liste, puan yazmadan. Başarılı başarısız diye. Sonra biz yine bu sistemin düzenin değişmesi için hayal kuracağız.
-
Arkadaşlar bakan bugün saat 13.10'da habertürke çıkıyor tweet atıp tekrardan sordurmaya çalışalım.
-
@Econumist ben de kızgın ve bunalmış vaziyetteyim hatta psikolojim çöktü. Ama illa ki bir gün açıklanacak. Keyiflerine kalsa da kalmasa da.
-
@iRule direk @aysuntorun a tweet atalım.programı bu hanim sunuyor.Kadının zaten 10 bin takipçişi var 50 60 tweet atınca neye ugradigini şaşırır illaki sorar diye dusunuyorum.şimdiden başlamak lazım
-
@DELİ-KURT Hocam ben yazdım yayın sırasında da atmamız gerekiyor .
-
Aynen bir daha bir daha soralım :)))
-
@DELİ-KURT sormadı ya ://
-
O kadar yazıldı bir tane soru sormadı sunucu vay be
-
Kurum başkanından sonra kurumun bağlı olduğu bakanın da sonuç açıklanması ile ilgili göstedriği tarih de olmadı.
-
Ne kurum başkanına ne de ilgili bakana güveniliyormuş. Babana bile güvenme lafı doğru hakkaten
-
Bugün de yalan oldu
-
burada mülakat sonuçlarını bekleyenler arasında yer alan 5 kişi, kalkınma bakanlığının planlama uzman yardımcılığını kazandı.
-
Bugün 21:30'da herkes Twitter gelsin lütfen. Sınava sadece 20 kişi girmiş davranmayı bırakın
-
@Aristo artık belki de 20 kişi kalmıştır bu mülakata bel bağlayan sosyal medyadan sesimizi duyursak da artık kimden garanti alacağız ki bilemiyor insan. bakan bey olsun, kurum başkanı olsun sosyal medyaya cevap verdiler ama sonuç çıkmadı. bunun üzerinde bir otorite olarak kimden cevap alırız, cevabı bizi ne kadar inandırır orası da meçhul..
-
@JanTinbergen Haklısın kardeşim de çok yorulduk... belki baskı sonuç verir ben imza attım niye açıklamadınız der ilgili birimlere. Bizim de bu bekleyişimiz biter...
-
Arkadaşlar son bir hafta da sanayi bakanligi ve kalkinma bakanliginin mulakat sonuçları açıklandı.işin referandumla alakası olmadığı kesin.Gerçekten de calisma bakanliginin guvenlik sorusturmasi bekleniyor olabilir .calisma ve sgk listelerinde ayni kisilerin olmayacagini da biliyoruz .çalışma bakanlığınin şuan bi yerde çalışan ve kendi mulakat listesinde olanları arayıp kazanırsaniz buraya gelmeyi düşünüyormusunuz? diye sordugunu da biliyoruz.(bi nevi sözlü feragat diyelim.ve gelmeyi düşünmüyorum diyenler var bizzat taniyorum )evet bende sizler gibi aylardır sonuç bekliyorum bende yoruldum ama belki geç açıklanması burda ki çoğu kişi icin daha hayırlı olabilir diye düşünüyorum.
-
@DELİ-KURT kardeşim güzel diyorsun hoş diyorsun ama bir mülakat bitmeden diğerleri başlıyor. uzayıp gidecek böyle anlaşılan