SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
Mayıs'a kalacaksa zahmet etmesinler bddk, aile denetçilik hatta vmy filan da belli olsun öyle açıklasınlar.
-
@Aristo kardesim şu an bildigim ne baska ilan ne baska mulakat var.heralde artık sona yaklasiyoruzdur diye dusunuyorum
-
@DELİ-KURT kardeşim MSB var benim gireceğim ondan sonra sınavlar var BDDK Aile Sos.pol. falan
-
@Aristo yok kardesim o kadar uzamaz heralde onlarin daha sınavları bile yapilmadi
-
@DELİ-KURT korkuyorum artık :))) vallahi sıkıldım ya açıklansın olumlu da olsa olumsuz da
-
@DELİ-KURT yurtdışı türkler btk ve kaymakamlık var mülakat sonucu beklenen
-
@autumn bakan benim imzama kaldı ise açıklanır dedi.ya çalışmanın güvenlik sorusturmasi bitmedi ya da bazı kurumların sonuçları beklendi.aklıma başka bişey gelmiyor.hiç bi sebep yokken öylesine zevkine bizi beklettiklerini sanmıyorum
-
#SGKBaskaninaSesleniyorum tag altında birleşelim dostlar
-
@wesley10 bugün gelmedi herkes belki yarın gelirler
-
Bu hafta beklemek fazla iyimserlik olacak galiba :@ bu sene beklemek de fazla iyimserlik olabilir....
-
2000 kişilik GUY ilanı için başvurular 10-28 Nisan arası.
-
Guy bile açıklandı bizim kurumda tık yok.
-
@Sgkbıkkını GUY bile açıklandı derken?
-
1 yıldan uzun süredir beklenen ilan geldi guy da. Bizimkini 5 aydır bekliyoz.
-
İnsanlarin psikolojilerini düşünmeden böyle hareket edenler bilinçli hareket ediyorsalar asla iflah olmazlar.. isi olmayan var, evlilik hazırlığı yapacak olan var herkes 5 aydır ne oldu sonuç açıklanmadı diye soruyor ve her hafta tekrar tekrar ve alaycı tavırlarla.. artik açıklansın sonuçlar en hayırlı yakın zamanda..
-
Allah cezalarını versin inşallah!!!
-
Bakan Bey'in duyumu da gerçekleşmedi
-
Anlamak mümkün değil. Kabak tadını da geçtik. Allah sabır versin dostlar hepimize.
-
@paretowilfredo SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI içinde söyledi:
Anlamak mümkün değil. Kabak tadını da geçtik. Allah sabır versin dostlar hepimize.
Hocam yanlış anlamayın ama siz de bence duyum falan paylaşmayın artık mülakatların açıklanmasına dair. Zira hem Başkan'ın söyledikleri hem Sayın Bakan'ın söyledikleri maalesef gerçekleşmedi. Ben kendi adıma kazananlar listesini sitede görmeden inanmayacağım hiçbir duyuma. Allah sabırlar versin herkese.
-
Bakanın lafının aslı çıkmadı ya ötesi var mı başkanı geçtim artık. İnşallah listedeki bütün arkadaşlar en güzel yerlere yerleşir de şunlara muhtaç kalmayız.