SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
Arkadaşlar bu gece 21.30 gibi SGK başkanına sesleneceğiz yine, süreçlerimizin tamamlanması için 10 dk derslere mola verip iki tweet atarsanız belki birşeyler duyarız derslere daha da motive oluruz iyi çalışmalar ...
-
Herkes birlik olup bu aksam ses getirmeliyiz.. Yoksa keyfiyet devam eder. Tam destek surekli destek... Aksam 21.30 da twitterdayiz
-
İşimiz zor gerçekten. İnsanları mağdur etmenin ötesinde bir şey bu!
-
inşallah bir an önce açıklanır mülakatınız.anlaşılan bu sınav açıklanmadan çalışma uzmanlığı da açıklanmayacak.çünkü bu iki alım birbirine bağlı galiba.çsgb mülakatına giren birçok kişiye sgk ya girip girmediği sorulmuştu çünkü.bana da sorulmuştu.
-
Sayın bakan saat dokuzda TRT HABERDE olacak SGK ve ÇSGB ile ilgili tweet atabilirsiniz !
-
Arkadaşlar program baslamadan önce trt yi arayıp bu soruyu sorun dicem belki daha etkili olur
-
Tweet atacak arkadaslar bence programa ya da bakan a değil direk soru soracak kisilere atalım. 5 sunucu olcak bu program da.ben gözüme İbrahim Toru'yu kestirdim.hem tweeter da baya aktif hem de takipçisi az .bence kesin dikkatini cekeriz
-
arkadaşlar imzalar tamam bugun yarın açıklanması gerekiyor. Umarım beni yaniltmazlar. Hayırlı günler
-
@faizkoridoru hocam 9.promosyon ile ilgili bir duyum var mı ilan kpss den önce gelecek deniyor bir söylentiler var ama siz de bir bilgi var mı
-
@faizkoridoru hocam çsgb uzman yardımcılığı ile beraber mi açıklanacak malumatınız var mı?
-
@autumn Ben her ikisinin de cuma açıklanacağını düşünüyorum. Çünkü ÇSGB başka kurumu kazanıp da asil listede olanları arayıp ÇSGB'yi seçip seçmeyeceğini soruyor. Bence her iki alımın da açıklanması an meselesi...
-
@autumn bilgiyi csgb den aldim muhtemelen beraber aciklanacak.
-
@faizkoridoru güveniyorum hocam size. İnşallah bu hafta açıklanır.
-
@faizkoridoru Hocam ister açıklansın ister açıklanmasın, sen yüreğimize böyle bir umut doldurdun ya Allah senin de ne muradın varsa versin inşallah. Allah hepimize hayırlı haberlerle bu zor günleri geride bırakıp, rahat bir nefes alıp şükretmeyi nasip etsin.
-
Hem sgk uzm.hem de csgb uzm. kalan arkadaşlar size tercih hakkı tanınsa hangisini tercih edersiniz?
-
bu 2 listede yer alıp Vakıflar Genel Md. mülakatını bekleyen o kadar çok arkadaşımız var ki.
Kendileri burayı okuyorlarsa, umarım mülakat listesinde yer aldıkları ama gitmeyecekleri kurumlara bir şekilde ulaşıp haklarından feragat ettiklerini bildirirler. Aksi takdirde gene kadrolar dolmazken bazıları da açıkta kalacak -
@arya csgb'yi kesinlikle. evet aynı düzeydeler ama diğeri bakanlık. en üst düzeydeki yöneticilerle çalışırdım, tanınırlık meselesi. kariyer açısından da daha iyi olur diye düşünüyorum.
-
@ziyaretci Nedense bende sgkyı tercih ederdim. Oraya daha çok kanım ısındı çalışma ortamı falan daha sıcak geldi. Artık hayırlısı bir tanesi olsun da.
-
ÇSGB'nin başka kurumları kazananları tercihlerini bildirmesi için araması mevzusu bana biraz garip geldi.o zaman bu insanlar çalışma uzmanlığını tercih ediyoruz derlerse çalışma uzmanlığını mı kazanacaklar demek oluyo.eğer buna göre liste oluşturuluyosa çok hakkaniyetli bir liste olmaz.
-
@faizkoridoru umarım kardeşim ben yoruldum hayat gelme üstüme şarkısını söylüyorum