SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
@Aristo ahahaha aynen ben de dinliyorum o şarkıyı.
-
@Ragnar-Lothbrok iyi de o sordukları kişiler üst sıralarda kazanmayı hak ettiğini düşündükleri kişiler. öncelik onlarda diye soruyorlar zaten.
-
@Ragnar-Lothbrok ÇSGB, asil listede yer alıp da başka kurumu kazananları arayarak aslında doğru ve güzel bir iş yapıyor, zira bu dönemde çoğu kişinin en az 2-3 mülakat sonucu beklediğinin farkındalar. Eğer yapmasalardı belki de asillerin bir kısmı başlamayacaktı ve yedeklere de sıra gelirken yedeklerden başka kurumları kazananlar oluğunda gideceklerinden birkaç ay sonra kurumun elinde almak istediğinden birkaç çalışan az kalmış olabilecekti. Bu hareketi MSB'nin mülakat için belge teslim etmeyenlerin yerine sıralamaya girememiş hemen bir alttaki kişiyi belge teslimine çağırması gibi olumlu ve örnek teşkil edebilecek bir hareket olarak görüyorum. Böylelikle kontenjanların boş kalmasının önüne geçilebilir.
Ayrıca SGK Müf, SGK Uzm, ÇSGB Uzm ve ÇSGB AB Uzm mülakatlarından en az ikisine giren arkadaşların bilmesi gereken şey de, bunlardan sadece birine ÇSGB tarafından uygun görülecekleri...
-
@odtüsbky Yok hocam aramaları aslında iyi bişey de ben arama niyetlerinin ne olduğunu anlayamadım sadece.eğer başka kurumları kazananlar biz çalışma uzmanlığını tercih ediyoruz deseler bile çalışma uzmanlığını kazanacaklarının garantisi yoksa o zaman doğru bir uygulama.sonuçta sadece çalışma uzmanlığını bekleyenlerin de hakkı baki kalmış olur.ben de mesela il göçte önlerde yedeğim ve bu kurumun mülakatına giren merkez göç ve il göçü kazanmış olanlar var.bu kişilerden kazananlar olursa benim de işime gelir.ben arama olayı şeffaflığı yok eder mi diye düşündüm bir an yoksa aramalarını tabiki olumlu buluyorum.
-
@faizkoridoru üstad yok mu bir gelişme ? İmza işi tamamsa bir iki gün içinde açıklanmalı diye düşünüyorum
-
Eğer arkadaşın dediği gibi kazananlara sgk mı çsgb mi diye soruyorlarsa iki sınavın sonucu da belli olmuş demektir ve aranan arkadaşlar da her iki sınav sonucunda da listeye girmeye hak kazananlardır. İki listeyi de aynı bakanlık onayladığı için açıklanmadan önce iki yeri kazananların elenip yerine yedeklerin belirlenmesi yapılıyordur. İki yeri kazanan en fazla 10 kişi falan olacağını düşünürsek ve bunları aramanın bir haftayı geçmeyeceğini düşünürsek bu hafta açıklanır diye tahmin ediyorum. tabi aylardır bu hafta açıklanacak diye tahmin yürüttüğümüzü düşününce kendim bile inanmıyorum şu dediğime. :slight_smile:
-
Dediğin şekilde olsa tekrar imzaya gitmesi gerekir diye düşünüyorum gerçekten imza faslı bitmişse bugün yarın açıklanması gerek. Yok yere bekletmezler.
-
@YürüyenAdam o şekilde değil hocam mesela çsgb/sgk listesinde olup göç uzmanlığını kazanan kişileri arayıp diyorlar ki göçe gidecek misin. Ben böyle anladım.
-
Arkadaşlar olay ÇSGB-SGK listelerinin benzerliği değil onlar kendi içinde bu çakışmanın önüne geçiyorlar zaten , diğer kurumları kazanmış olan arkadaşlar aranıp nereyi tercih edecekleri soruluyor yaklaşık 3-4 hafta önce soruldu, inşallah bu işler bitmiştir liste son şeklini almıştır.
-
@Aristo SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI içinde söyledi:
Dediğin şekilde olsa tekrar imzaya gitmesi gerekir diye düşünüyorum gerçekten imza faslı bitmişse bugün yarın açıklanması gerek. Yok yere bekletmezler.
-
pardon arkadaslar yanlislikla mesaj attim. aldigim.bilgi bu ama ne zaman aciklarlar bilemem.
-
Ben onu bunu bilmemde İl göç mülakatı ve SGK ve ÇSGB mülakatını beklemekten önüme bakamadım GUY ve VMY ilanı geldi.5 Aydır Kitap açtığım yok il göçte kurum sınavından çok yüksek almama rağmen ne asil ne yedeğe girebildim. Bıraktığım ve unuttuğum için şuan aşırı pişmanım bir süreç uzarken sadece o değil ilerisini de bitiriyor. Umarım bu iki mülakattan birisi benim açımdan olumlu sonuçlanır yoksa zaten askere gitmek durumunda kalacağım. Umarım hak eden kişiler kazanır.
-
Bu gün açıklanıyor. Başkan tweet attı.
-
..............
-
@khun saat belirtildi mi
-
............
-
@khun teşekkürler
-
şimdiden hakkıyla, liyakatiyle kazanacak olan arkadaşları tebrik ederim. kazanamayanların da daha iyi yerleri kazanmalarını temenni ederim. hayırlı olsun.
-
@hayırlısıolsun o kadar beklendi saate mi takıldın
-
Çsgb de açıklanır mı acaba?