SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
@joeblack16 Çok teşekkürler inşallah bizlere de hayırlı haberleri en yakın vakitte ulastirirsiniz
-
@JanTinbergen bu sefer oldu
-
Kazananları tebrik ve takdir ediyorum. Darısı bize inşallah
-
Hayırlısı olsun arkadaşlar
-
@paretowilfredo hocam çalışma bakanlığı ne zaman açıklar sonuçları?
-
kazananları tebrik ediyor, çsgb nin açıklanmasını dört gözle bekliyorum.
-
@parislicemil yakindir kardesim buyuk ihtimalle 3 listede mukerrerlik olmayacak sekilde hazirlik yapilmis durumda. Bunlar netlestiyse o da netlesmistir.
-
SGK uzman yardımcılığı ve SGK Teftiş i kazanan arkadaşları tebrik ederim, darısı bekleyenlere inşallah. @paretowilfredo üstadım mükerrerlik olayı açısından SGK denetmenlik listesi de kontrol edilmiiş midir sence?
-
Olumlu oldu benim. Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Kurtuldum @odtüsbky
-
@ParadoX uzman teftis kazananlari oraya dahil etmeyeceklerdir bence.
-
@paretowilfredo İşte o nedenle sordum tam olarak. O zaman o listeye de bakmış olmaları gerekir, tam olarak hazırlanmamışsa şayet liste kazanan arkadaşların ismi dahil edilmeyecektir.
-
Mülakatim cok iyi gecmesine rağmen kazanamadim, umudum csgbde artik. umarim csgb listesi de açıklanır da önümüze bakarız.
-
@lisbeth insallah orayı kazanmışızdir hocam:)
-
Ben girmedim sınava ama kazananların sevinçlerini görmek de mutlu ediyor insanı. Kazanan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun
-
.................
-
Hayırlı uğurlu olsun dostlar. Allah utandırmasın.
-
hayırlı olsun kazanan arkadaşlara,umarım sgk den yard ile bende bu sevinci yaşarım
sgk denetmenliğinden feragat dilekçesi yazarsanız bizimde şansımız artar belki.teşekkürler:) -
Torpilsiz de bu işin olabileceğini göstermek istiyordum. Şükürler olsun oldu. Kazanan arkadaşları tebrik ederim.
-
Allah ım bu gününe şükür emeğimizin karşılığını görmeyi bizlere nasip ettin Elhamdülillah Hamdolsun alemlerin rabbine ...
-
Meclisimizden bol kazanan var cok sukur. Cok mutlu oldum dostlar hepiniz adina. Insallah diger kardeslerim de muhakkak gonuerindeki yerlere ulasacak inaniyorum buna.
Kazananlarin meslegi, olmayanlarin da kavgasi daim olsun.
Allah yar ve yardimciniz olsun dostlar.