SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
............
-
@JanTinbergen kardeşim tebrik ederim. Çok sevindim senin kazanmana, umarım hakkında hayırlısı olur. Tebrik ederim, paylaşımlarının ve meslekle ilgili bilgilendirici paylaşımlarının devamını ty olarak diliyoruz:)
-
@khun çsgb eğitim uzman yrd kazanan kişinin sgk listesinde de olması ilginç bi durum. Dikkatten kaçmış olmalı.
-
..............
-
Buradaki sevgili arkadaşlar umarım en kısa zamanda sizde hak ettiğiniz yerleri kazanırsınız. Bu işin referanssız olmayacağını çok söylediler. Ama ben sadece her gün dua ettim Allah'ım hayırlısı ise nasip et diye ve çok şükür oldu . Maddi durumu kötü olan bir ailenin en küçük çocuğuyum Ankara'da güzide bir üniversiteden kendi bölümüm hariç üstüne çalışarak iktisat çift anadal yapıp ikisini bitirdim. KPSS'den baya yüksek puan aldım daha 2 ay önce az kalsın babamı kaybediyordum kalp krizinden diyeceğim şu ki inşallah bu zor durumlarınız bir anca sizin içinde sonlanır ve sizde biz gibi sevinirsiniz. Hepinizin hakkında Allah'tan hayırlısını diliyorum umarım zor durumda olan arkadaşlarım en kısa zamanda sıkıntılarından kurtulursunuz. Bunu ne içi yazdın diyecekler elbet olacaktır arkadaşlar umudunuzu kaybetmeyin diye yüce mevla çektiğiniz bu sıkıntıları da sonlandırıyor. Allah herkese sağlık sıhhat versin bunun kıymeti daha önemli hepinize çalışmalarınızda başarılar diliyorum.
-
Sgk uzmanlik ve mufettislik listelerinde ayni kisilerin olmaması sevindirici.nurcan hanım in dediği listeler cakismicak sözüne gelirsek:tespit ettiğiniz gibi 1 kişi csgb egitim uzmanlikla cakismis.nurcan hanimin dediğini bence %100 olmucak diye düşünmeyelim.elimizden gelen özeni göstercez dedi.sgk uzmanlık veya teftişi kazanan ama şuan csgb de adı olan 17 kişi varmis.belki 3 4 kişi orayı da kazanabilir.
Şuan a kadro bi işi olan ve sgk uzmanlığı kazanan sadece benim tanıdığım 6 7 kişi var.mufettislikte durum nedir bilmem.
açıkçası biraz şaşırdım.calsima bakanlığınin kişi kişi tek tek herkesi tespit edecegini dusunmusutm -
Askerlik tecili ile ilgili bilgi almak için kurumu aradım. Bu arada, soruşturmaların da uzun süreceği söylendi.
-
@İNSAN Hangi soruşturma uzun sürecek? Mit ve Güvenlik Soruşturması yapılmadı mı zaten tam olarak anlamadım.
-
@Econumist Bu yapılan ön soruşturma gibi bir şey sanırım. Yakında bizden belge teslim etmemizi isteyecekler. O belgeleri teslim ettikten sonra resmi soruşturma başlayacak. mesela şöyle bir duyuru yayınlandı bugün başka bir alımla ilgili. "Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu" doldurulması isteniyor. http://www.sgk.gov.tr/wps/wcm/connect/bada9268-fd4b-438f-bac9-26e8f98da235/sehit_yakin_duyuru_2017_2.pdf?MOD=AJPERES&CONVERT_TO=url&CACHEID=bada9268-fd4b-438f-bac9-26e8f98da235
-
@İNSAN askerlik tecili ile ilgili ne söylediler?
-
@Econumist Kazananlar tekrardan bir soruşturmaya daha tabii tutuluyor. Bulunduğunuz şehre de bağlı, soruşturmanın süresi. Özellikle Ankara ve İstanbul'da ikamet edenler için birkaç ayı bulabiliyor.
@YürüyenAdam yüz yüze görüşeceğim. Tam bilgi alamadım. -
@İNSAN o zaman herkes aynı anda başlayamicak kimi 1 ay sonra kimi 3 ay sonra öyle mi?
-
Arkadaşlar ben bugün kuruma gittim önümüzdeki hafta yada sonraki hafta güvenlik araştırması için form yayınlanır büyük ihtimal dendi. Güvenlik soruşturması da yapılacak yani beklycz brz
-
@autumn dediğiniz gibi olur. eş zamanlı başlama gibi bir zorunluluk yok. soruşturması bitene haber verilir.
-
Kazanan arkadaşlar bir WhatsApp grubu kursak bundan sonraki süreçte irtibatımız daha hızlı olur bence. Bizim arkadaşlar öyle yapmıştı
-
Şehir dışından gelecek arkadaşlar. Konaklama hakkında ne düşünüyorsunuz ?
-
Bir sorum var arkadaşlar.. Ben hali hazırda 5/2 kademe memur olarak görev yapıyorum.. SGK da göreve başlayınca hangi kademeden başlarim? 9/1 mi 5/2 mi? Kadro intibakini ne zaman yapıyorlar bilginiz var mı?
-
Hocam kazanıılmış haklarına bir sıkıntı olmaz sanırım en baştan kademe derece intibakın yapılır.
-
@helvaekmek işe başlarken intibak yaptırılıyo bildiğim kadarıyla.
-
Burdan DURSUN MEHMET CENGİZ'e veya onu bilen, tanıyan, ona ulaşabilecek kişilere bir kez daha sesleniyorum.Arkadaşım eğer Sgk uzmanlığını tercih edeceksen İl göçteki asillik hakkından feragat etmek için Genel Müdürlüğe dilekçe yazarak sıradaki yedek arkadaşın çağrılmasını sağlayabilirsin.Bu duyarlılığı göstermen dileğiyle hayırlı günler...