SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
@Çekonomist yedek değil, ua ilişkiler bölümünden asil olarak kazanmış.
-
WhatsApp gurubunu kurduk dahil olmak isteyen arkadaşlar özelden numaralarını atabilir eklerim
-
.................
-
@khun teşekkür ederim cevaplarınız için
-
@Aristo hocam mesaj attım bakar mısınız
-
arkadaşlar il göçte yedekteyim 1 kişi llazım bana 2 kişi var kazanan biri uzmanlık biri müfettişlik ancak kazanan kız arkadaşımız sgk evraklarını gönderirken feragat edecekmiş acaba bu sgk ne zaman evrak tarihi yayınlar bilgisi olan var mı ? fuzuli bekliyoruz..
-
Arkadaşlar benim de çalışma uzman yardımcılığı oldu.Ben de buradan mücadele ettiğimiz arkadaşlara belirtmek istedim.
-
@sımplypassenger Kardeş senin adına çok sevindim o kadar koşuşturdun süreçle ilgili haber alabilmek için allah utandırmasın helaliyle kazanmayı nasip etsin.
-
Sağol hocam.Gerçekten çok ihtiyacım vardı buna @iRule
-
Şöyle göz kararı ile baktimda listelerde çakısan kimse yok gibi
-
@DELİ-KURT Senin oldu mu hocam ?
-
@iRule benim sgk oldu
-
@DELİ-KURT Görmemiştim senin yazdığını çok sevindim hocam senin adına da çalışma arkadaşı olacağız inşallah ben listeyi kontrol ettim dedikleri gibi çakışma mevcut değil .
-
@iRule inşallah hocam yakın bi zamanda baslariz tanışırız
-
Sgk uzmanlik mufettislik ve calisma uzmanlıktan en az ikisine giripte olumlu sonuç alamayan inşallah yoktur
-
...898881111
-
Arkadaşlar selamlar, bir kez daha hatırlatalım. atanma ve soruşturma süreci ile ilgili daha hızlı haberleşebilmek için whatsapp grubu oluşturduk. şimdilik 12 kişiyiz. katılmak isteyenler @Aristo ile iletişime geçebilirler.
-
@DELİ-KURT. Yedeklerde kaca kadar sira gelir acaba..ben son yedeklerdeyim..acikcasi umudum yok..
-
@Aristo grupta kac kisisiniz acaba..asillerden feragat eden kac kisi var belli mi?
-
Bir yedek olarak güzel soru