SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
Arkadaşlar konu dışı özür dileyerek bi şey sormak istiyorum. Kpss de çekonun dağılımına baktım iş hukuku+ sg hukuku %55 çeko %30 çalşma psikol+ sosyolojiside %15 etkili yazıyor. Aldığım kitapta grev ve lokavt , tis ve sosyal politikada var. Şimdi bunlar çıkmayacak mı yoksa diğer konuların içine yedirilmiş şekilde mi çıkacak ona göre çalışıyım?
-
@khun vakıfbank müfettiş yardımcılığı sonucu ne zaman açıklanır fikriniz var mı bu konuda?
-
@gltn bu 300 kişilik açıklanmasını bklediğimiz mülakat sonucu değil değil mi? O daha açıklanmadı değil mi?
-
Arkadaşlar göreve başladığımızda balgattaki ana binada veya meşrutiyetteki ek binada görev yapıcaz sanırım. Öncelikle servis imkanı ile ilgili bilgi edinebilirsek ev tutabileceğimiz lokasyonları da belirlemiş oluruz. Bu hususta bilgisi olan var mı ufaktan kolları sıvayalım.
-
@autumn Servis imkanı var. İki yer de bir çok yere çok yakın ve merkezi zaten.
-
@autumn Her yere servis imkanı var. Ulaşım konusunda bir problem olmaz.
-
Öyleyse çok iyi merkezi yerlerde ev fiyatları ve kiralar uçmuş. Ankara dışındayım fiyatların uçuk olmadığı nispeten nezih yerler bakmaya başladım. Önerilerinizi alabilirim.
-
@Ragnar-Lothbrok SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI içinde söyledi:
Burdan DURSUN MEHMET CENGİZ'e veya onu bilen, tanıyan, ona ulaşabilecek kişilere bir kez daha sesleniyorum.Arkadaşım eğer Sgk uzmanlığını tercih edeceksen İl göçteki asillik hakkından feragat etmek için Genel Müdürlüğe dilekçe yazarak sıradaki yedek arkadaşın çağrılmasını sağlayabilirsin.Bu duyarlılığı göstermen dileğiyle hayırlı günler...
benim gibi ilk sıradan bekleyen arkadaşlara faydanız dokunsun lütfen,feragat edin biz de ailemize güzel haberi verebilelim
-
@Duesenberry saydığınız konular iş Hukuku'nun içine yedirilmiştir.
-
@İNSAN peki çok teşekkür ederim
-
Arkadaşlar 14 Nisana kadar evrakları teslim etmemiz gerekiyor de mi ?
-
@Aristo 14 Nisan mı? Duyuru ne zaman yapıldı ki?
-
...............
-
@İNSAN geçen bir duyuru paylaşıldı forumda öyle yazıyordu bizim için değil miydi o ?
-
@Aristo http://www.sgk.gov.tr/wps/wcm/connect/bada9268-fd4b-438f-bac9-26e8f98da235/sehit_yakin_duyuru_2017_2.pdf?MOD=AJPERES&CONVERT_TO=url&CACHEID=bada9268-fd4b-438f-bac9-26e8f98da235
Bir an tereddüt ettim ne ara açıklandı diye. Başlığa dikkat edin.
-
@autumn çsgb eğitim uzm yardımcılığını yedek olarak kazanan arkadaş sgk asil listesinde asillerden ikisine bir yerleşen yok
-
@khun kaç kişinin feragat edeceği konusunda kesinlik yok değil mi? Yedeklerde ilk siralardayim hala aileme sonucun aciklandigini soyleyemedim
-
@beklemeci tahminim bütün yedeklere sıra gelecegi hatta yedeklerin bile yetmiyecegi.bence ise başlayan sayısı yedekler dahil 60 olmaz.
Kurum neden bu kadar az yedek ayırdı anlamadım. -
@DELİ-KURT insallah dediğiniz gibi olur. Kaç zamandır evlerimize o olmadı bu da olmadı demekten utanıyoruz artık.
-