SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
CNN'de konuşan Sayın bakana sesimizi duyurmayı başardım. En geç pazartesi salı açıklamış oluruz dedi :)))) benim imzamı bekliyorsa en geç pazartesi salı günü açıklamış oluruz dedi:)))
-
@Aristo Sağ olun hocam. Sona geliyoruz artık. Heyecan var biraz.
-
Sonuçlar liste şeklinde mi yayımlanacak yoksa kişiye özel sayfadan mı? Eski yıllarda liste biçiminde yayınlanmış fakat denetmenlik gibi açıklanma ihtimali var mı?
Umarım liste biçiminde açıklanır da kim nereyi kazanmış, yedeklerin durumu ne olur gibi sorular da cevapsız kalmaz.
-
Liste olarak aciklanmayacagini dusunuyorum. Son işkur vakasindan sonra bu yonde kanaatim.
-
@paretowilfredo iskur da nasıl bi sıkıntı oldu ki?
-
@DELİ-KURT Liste yayımlandı hemen akabinde kaldırıldı adaylara telefonla aranarak bilgi verildi bir daha liste konmadı. Muhtemelen son ÇSGB listesi oldu o.
-
Bir an açıklanmış sandım yüreğim ağzıma geldi Liste miste dostlar heyecanlandırmayın bizi Gerçi pazar bugün belli olmaz dedim
-
@paretowilfredo ama aslında dürüst ve şeffaf değil böyle bir yöntem izlenmesi.. ben liste şeklinde açıklanacağını düşünüyorum..
-
Benim de temennim şeffaf olması ama kurumlar yavaş yavaş liste usulünu terk ediyorlar malesef
-
@paretowilfredo insallah liste olur ne diyelim:) hocam peki sayın Müezzinoğlunun son açıklaması hani bu hafta kesin açıklanacağına işaret mi valla kafayı yedim yani sorum sacma geliyor olabilir ama cidden soruyorum:-)
-
@parislicemil bakan Benim imzamı bekliyor muhtemelen pazartesi salı açıklamış oluruz dedi. Bekleyip göreceğiz kesin diye bir şey yoktur
-
@Aristo insallah öyle olur bu bekleyiş de hayırlısıyla sonuçlanır..
-
İnşallah liste şeklinde açıklanır.çünkü başka kurumlarda yedek olup da kaderi sgk uzmanlığı müfettişlik çalışma uzmanlığı gibi sınavlara bağlı olanlar da var.hiçbari önümüzden kim gitti kim gitmedi bilmiş oluruz
-
Günaydın. İnşallah bu hafta güzel sonuçlar alırız.
-
https://www.csgb.gov.tr/home/news/bakan-mueezzinoğlu-cnn-tuerk-canlı-yayınında-guendeme-İlişkin-açıklamalarda-bulundu/ Bakanın tüm konuşmasının içeriği yazılmış ama sadece mülakat ile ilgili kısmına değinilmemiş. Ben gerçekten artık anlamıyorum.
-
@iRule videoyu 18. dakikadan itibaren izleyebilirsiniz.aradığınız şey orda
-
@iRule Orada ülkeyle ve bakanlıkla alakalı şeyler yazılmış hocam. Bakanlığın sayfasında "mülakatları pazartesi salı açıklayacağız" şeklinde bir yazı olmasını beklemek zaten saçma diye düşünüyorum.
Bakan zaten yayında gerekli cevabı verdi. İnanmamız için yazılmasına gerek yok:) -
@cexay Hocam kurumun en üst düzey yöneticisinin açıklamalarını dikkate aldığım için artık 4.5 ay sonra bir şeylere inanmak istiyor insan Umarım artık bu hafta sonuçlanır.
-
Bakan hala Bursa'da Ankara'ya geçince imzalayacaktır bence
-
Bugün bekleyebiliriz bence ne diyorsunuz?