SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
Referandum sonrasına kaldı heralde.
-
@autumn yok seneye kalsın bari
-
@Sgkbıkkını valla önümüzdeki 3 hafta içinde açıklanacağına dair bir emare yok keşke açıklansa.
-
HATIRLATMA:YARIN 1:20'DE GAZİ İİBF BULUŞUYORUZ ARKADAŞLAR.
-
Niye referandumdan sonraya kalıyor ?
-
@Ötüken Çünkü burada planlar, programlar, düzenlemeler kurallara bağlı olarak, önceden öngörülen süresi içinde yapılmaz, her şey günlük hayatın akışıyla yürür. Kararlar bile keyfi alınır veya değiştirilir. Türkiye'ye hoşgeldiniz
-
@sımplypassenger gidebildiniz mi Gazi'ye.. durum nedir?
-
Sonuç alabildiniz mi arkadaşlar?
-
Listeler mit e gönderilmiş onun gelmesi bekleniyormus.bir kişinin sgk ile aynı listede olmamasına özen göstermişler. Ya ordasin ya burda.ben çok kalamadim ayrılmak zorunda kaldım. @sımplypassenger konferans bittikten sonra da yüzyüze konuscakti.o ayrıntılı açıklamayı yapar müsait olunca
-
@DELİ-KURT Sgk ile aynı listede olmamasına özen göstermişler derken herhalde 8.promosyon sgk denetmelik mülakatlarından bahsediyorsunuz ve böyle bişey de varsa demek ki sgk denetmenliğini kazananlar da belli oldu ama henüz açıklamıyolar.ben bunu anladım
-
@Ragnar-Lothbrok bence yanlis anladin Bence uzmanlik ve mufettisligi kazananlar belli oldugu icin bunlari denetmenlik listesinden cikardilar yani denetmenlik sonuclari hala belli olmayabilr ne yazik ki
-
@Ragnar-Lothbrok yok hocam sgk uzmanlık listesinden bahsediyorum.tabi 100 kişinin olduğu bi salonda sorduk bunları.genel müdür tam olarak neyi kast etti bilemem
-
@DELİ-KURT hocam genel müdürün tavrından bi çıkarım yapabildiniz mi? Yani daha uzun sürer gibi bi tavırla mı söyledi sizce?
-
@gmsmustafa Doğrudur hocam müfettişlikte az kişi olduğu için pek ihtimal vermemiştim muhtemelen sizin dediğiniz gibidir
-
@autumn hocam dediğim gibi konferans salonunda herkesin içinde konuşuldu.sonra benim çıkmam gerekti.@sımplypassenger yüzyüze konuşmak için konferansın bitmesini bekliceni soylemisti.onun aciklamalari daha doğru olur
-
Öncelikle herkese iyi günler.Fırsat bulup ancak yazabildim.Konferans salonunda Nurcan Hanım çalışma uzman yardımcılığı için sınav açtıklarını :ancak hala açıklayamadık deyince @DELİ-KURT söz aldı ve ne zaman açıklanacağını sordu.Net bir tarih söyleyemeyeceğini listeler mite gönderilmiş gelmesini bekliyorlarmış.Daha sonra yüz yüze konuşma fırsatım oldu.(Ne kadar nazik bir bayan bir daha hayran oldum kendisine.Uzaktan beni görememiş kusura bakma ilk başta hatırlayamadım deyip sonra memleketimi bitirdiğim okulu hatta bölümü bile söyledi.Oldukça şaşırdım,ne diyeceğimi bilemedim).Bu konuyu takip ettiklerini ara sıra telefonla arayıp ne zaman gönderileceğiyle ilgili sıkıştırdıklarını:ancak ellerinden bir şey gelmediğini söyledi.Listeler gelir gelmez açıklanacağını düşünüyorum arkadaşlar.Diğer bir ayrıntı da sgk uzmanlığın hazır olduğunu çalışma uzman yardımcılığını beklediklerini söyledi.Birlikte açıklamadaki amaçlarının da daha fazla kişinin istihdama dahil etmek oluğunu söyledi.Ben de sabırsızlıkla sonuçlarımızı beklediğimizi,beklemekten yorulduğumuzu söyledim arkadaşlar.
-
@DELİ-KURT @sımplypassenger emegniize saglik dostlar.
-
@paretowilfredo Bir faydam olduysa kendi adıma ne mutlu bana
-
@sımplypassenger emeğin için teşekkürler. Şaka maka şu foruma 5 aydır yazıyoruz. Son 3 aydır söylenen tek birşey var: "liste açıklanmaya hazır" Yani belki de 3 ay öncesinde açıklanması gereken sonuçlar sürekli başka sonuçların kurbanı oldu. Çok garip. Hayirlisi olsun.
-
@sımplypassenger muhteşemsin.. teşekkürler emeğin için..