SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
@DELİ-KURT hocam ankarada olan arkadaşların o taraflara yolu düşer illa ki. Gidip görüşülmesi iyi olur bence.
-
@DELİ-KURT Gidelim ya arkadaşlar burada yazan kişiler toplanıp gitsek yine de görüşmüş belki de bir baskı unsuru olmuş oluruz.Ama ne olursa olsun buraya da gidecem. Benim bekleyecek zamanım yok arkadaşlar.
-
OHAL 3 ay daha sürecek. 3 ay daha beklemeyelim bence Paşa paşa KPSSye girecez :))
-
@sımplypassenger @mariapuder ben ankara dayım. bi sonuç cikcagindan pek umudum yok ama yine de yarın bi giderim
-
@Aristo Beklemek mi ?? 420 TL vermek mi(hayırrrrr) girersem gy-gk bir de maliye bölümüne girecem. Hazine yaktın beni(Sınavını geçebilseydim keşke ) Son PİŞMANLIK
-
@DELİ-KURT Ben de gidecem.
-
@paretowilfredo Hocam sgk müfettiş yardımcılığı mülakatı konusunda bilginiz var mı ?
-
@oz Hocam Kurum Başkanı twiterdan yazmıştı da hala güvenlik soruşturması bekleniyormuş
-
Ne soruşturmaymış be sanki mite girecez. Diğer kurumlar süreçlerini tamamladı ve açıkladı ama burası tosba.
-
Yeter ya bir de referandum sonrasını beklemek nedir ya :@
-
Bu akşam bir Twitter etkinliği yapalım arkadaşlar ? Siz de destek verin lütfen
-
@Aristo Ne gerek var? Hangi prosedür bu yöntemlerle ilerledi ki. Bizim düşüncelerimizin isteklerimizin hiç bir önemi yok ki. Bizi ipleyen takan da yok. Onlar için hiç bir şeyin önemi yok. Rezalet hiç bir zaman değişmiyor sadece belirli aralıklarla kurumların adı değişiyor.
-
bugün de açıklanmadı
-
Dostum haber var mi sordurdun mu @paretowilfredo
-
@hadiartik Kardeşim biraz zaman geçmeden soramam şu an. Geçen soruşum çok yakın zaman. Sorduğum kişi de gerçekten yetkili birisi. Bekleyiş sürerse yeniden soracağım.
-
Niye ki @paretowilfredo
-
Yavvvvv heeeeee ya heeeee bi ocak diyon bi şey diyon sende bu halt bilmiyosun.kekleme milleti oyalayip duruyonuz... @paretowilfredo
-
@hadiartik Kardeş terbiye sınırlarını aşıp iyi niyet ve anlayışımızı suistimal etme. Kimlerle ne yazışmalarım olduğunu burda paylaştığım dostlar oldu. Biz kendimizi biliyoruz, bilen de biliyor. Bilmeyen de kendi gibi biliyor olmalı. Bir daha ikaz etmeyeceğim.
-
Tamam paylaşıp duruyosun da ne malum doğru olduğu en gec önümüzdeki hafta dediler yoksa şubata kalmaz dediler yok farklı bi sey dediler milleti kandırınca elinize ne geciyo o kadar yetkili kişilerle konusuuosun madem şöyle ne oldu sonuçlar netlik var @paretowilfredo
-
@hadiartik Kardeşim ben bana gelen bilgiyi aktarıyorum. Neden kandırmak niyetinde olayım. Kurumun tepesindeki insanların öngöremediği şeye benim ne yapmamı bekliyorsun tam olarak? Tamam sabrın kalmamıştır eyvallah da. Acısını bizden çıkarman neden? Tartışanın yeri de burası değil, insanlar bilgi alsın diye var bu başlık tartışmak için değil. Bir sorunun varsa dostum özelden konuşalım.