SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
bugün de açıklanmadı
-
Bu mülakatın akibeti ne olacak acaba arkadaşlar ?
-
60 kişilik alım için 120 günü geçkindir bekliyoruz. Kişi başına 2 tam gün. Çalışma Bakanlığının hedef koyduğu 2 milyon ek istihdam kendi ve bağlı kurumları gibi alınırsa basit bir hesapla 2.000.000x2/365 oradan da yaklaşık 11.000 (on bir bin) yıl sonra tamamlanır gibi gözüküyor.
-
Biri böyle yazmış memurlar. net'e :Uzman yardımcılığı sınavı da gelebilir yakında.. 60 kişi civarında.
Bekleyen varsa.. diye yazılmış. Artık ümitlenmek ya da ümitlendirmek de istemiyorum ancak yazmadan da duramıyorum.Benim gibi gücü kalmayanlara selam olsun.
-
Dostlar size bir sey danismak istiyorum. Ben sgk denetmen yard ve uzman yard. mulakat sonucu bekliyorum. Bunun disinda bekledg mulakat sonucu yok. Bugun ilce emniyettn beni arayip guvenlik sorusturmasi icin biseyler sordular. Bunun hangi sinavla ilgili oldgunu dusunuyorsunuz. Bir de guvenlik sorusturmasi olmasi iyi bir sey mi ?
-
@frustration Enteresan. Ben de aynı sonuçları bekliyorum. Bugün sabah, evi kendini başkomiser olarak tanıtan birisi aramış. Telefonu babaannem açmış. Kendisi tam anlamadığı için telefonu babama vermiş. Karşıdaki kapatmış. Bizimkinin dolandırıcı olma ihtimali olabilir diye düşünüyorum. Sizle ne konuştular?
-
@İNSAN kardesim bana su an ne is yaptigim, ailemin ne ia yaptigi kac yildir burda yasadigimizi, kardeslerimi faln filan sordular. Ben hangi kurum diye sordum soylemediler. Hatta bir polis hangisiyse olmus artik dedi. Bilmiyorum artik nasil yorumlamam gerektigini.
-
@frustration Uzmanlık olmuş olabilir hocam sizin. Böyle bir durumda asıl soru bizim olmadığı anlamına mı geliyor acaba:)
-
@frustration Büyük ihtimalle uzmanlık hocam. Denetmenlik için girenlerden bildiğim 10dan fazla kişiden hiç biri aranmadı. Uzmanlık diye düşünüyorum
-
Umarim olmustur arkadaslar hangisi oldugu onemli degil gercekten. Uzmanlik icin sorusturmalar su an daha devam ediyor mudur ama? Cunku listenin belli oldgu falan soyleniyordu. Su durumda liste belli olduktan sonra sorusturma yapiliyor mu diyecegiz ? Gercekten bi anlam veremedim.
-
@frustration İnşallah olmuştur hocam. Ben listeden önceki soruşturmanın tamamlandığını düşünüyorum. Listeden sonraki soruşturma için bu hareketlilik bence. O yüzden olmuş işte diye cevap aldınız zaten sanırım:)
-
@cexay saol kardesim. Insallah hakkimizda hayirlsii olur ya ben de bir cok mulakattan elendim. Umarim bu kez biri olmustur.
-
@frustration Amin kardeşim inşallah hayırlı haberlerini alırız:)
-
Her gün işe giderken önünden geçtiğim, mülakatlar biteli 126 gün olmuş, yavaşlıkta master yapmış bu kurumun sonuçlarına artık zerre güvenmiyorum. Ne dönüyor onu da anlayamadım ama sonuç açıklamanın bu kadar uzun sürmesi ya işbilmezlik ya da lakayıtlık ile açıklanabilinir. Başkanın sözlerine rağmen açıklanacağına dair zerre ümidim yoktu. Sağ olsun sgk beni yine yanıltmadı (!).
-
Hic düşünmezler mi buradan gelecek haberle hayati değişecek bir cok insan olduğunu? Artık yeter gerçekten.. sayın başkan Bağlı en geç bu hafta açıklanacak demiş ancak hala sonuç yok cumartesi pazar günleri var gerçi ama değil mi?
-
Ben daha önce kazanan arkadaşlarımdan hiçbirinin arandığını hatırlamıyorum. Daha fazla beklemenin bir anlamı yok bence. Bi ay daha sürer ama soruşturma devam ediyorsa.
-
arkadaşlar geçenlerde işyerimden biri vasıtası ile salı günü kurumun balgattaki ana binasındaki bir genel müdürlükte çalışan şube müdürüne akıbet ile ilgili bilgi sormuştum. o da personel başkanlığından birine sorup bana döndü. bu hafta açıklanabileceğine dair duyum ve umutlar olduğundan hafta bitene kadar yazmadım. bana gelen bilgiyi harfi harfine aktaracağım. tekrardan söyleyim kaynağım bir şube müdürü, personelden başka bir personele soruyor. yani öyle kaynağım harika, dediği kesin diyemem, sadece duyduğumu sizden sakınmak istemedim.
şimdi 1 teftiş, 2 denetmenlik, 1 uzmanlık, 1 denetmenlik yeterlilik ve 1 teftiş yeterliliğin yanı sıra bir de görevde yükselme sınavına abanan personel başkanlığı bir hayli kendini aşan yükün altına girmiş. kendi prosedürleri gayet yavaşken bir de güvenlik soruşturması için ayrı ayrı gönderilen isim listeleri karmaşık şekilde (emniyetten 10 kişi gönderiliyorsa 2'si uzman yrd. , 3'ü müfettişyrd. , 5'i de yeterlilik bekleyen gibi, yani biri bitip diğeri başlamıyor, azar azar hepsinden isimler geliyor.) ufak ufak kuruma geri dönüyormuş, bu da listelerin aynı anda ilerlemesine ancak hiç birinin de tam olarak bitmemesine neden oluyormuş. vs. vs.
personeldeki bayan listeler yavaş yavaş tamalanıyor, uzmanlarınki MAYISA KADAR (YUH!) u tamamlanır diye de bitirmiş.
elçiye zeval olmaz, bana geleni olduğunca anlattım. ha pazartesi açıklansa da şaşırmam ama açıkcası bu hafta da açıklanacağını hiç tahmin etmedim.hakkımızda hayırlısı, saygılar.
-
Artık sözün bittiği yerdeyiz sanırım..
-
Ya Allah askına soruşturma dedikleri kişiler mülakata girerken ve girmeden başlıyor 4 ayı geçti o aşamalar çoktan bitti.. ayrıca Başkanın sözüne ben güveniyorum haftaya sonuçların açıklanacağını düşünüyorum ama Mayıs'a kalırsa haber bekleyenlere ve kendime Allah'tan sabri Cemil niyaz ediyorum..
-
Sgk başkanının en gec haftaya cuma olarak bahsettiği sgk denetmenlik yedek kazananlarin durumu bence. Bugun onunla ilgili bir duyuru var sgk sayfasinda içeriğine bakmamakla birlikte başkanın sınav açıklama sorusunu denetmenlik olarak algiladigina inanmak istiyorum. Yoksa bizzat başkanın tarih verip sonuç aciklanmamis olmasi kurumsal kimliğe yakışmayan bir davranış.