SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
@Aristo Ara ara sgk başkanına tweet attım hocam, tekrar yazayım. Uzmanların bağlı olduğu tek bir yer olmadığı için muhattap bulmak zor. Ayrıca genel müdürlerden bir tek teftiş başkanının twitterı var, başka olan varsa da ben bulamadım.
-
Ben de atıyorum her gün düzenli olarak sizler de atın arkadaşlar.
-
GÖREVDE YÜKSELME sınav sonuçları açıklanmış. Darısı bizim sonuçlara olsun
-
@robertlucas İletinizi;
"******** **** sınav sonuçları açıklanmış. Hayırlı olsun. ********* " şeklinde okudum. Kısa süreli bir inme geldi.
-
@İNSAN Afedersiniz, aynı şeyi duyuruları okurken yaşadığım için laf kalabalığı yapmaya çalıştım ama yeterli olmadı sanırım
-
@İNSAN @robertlucas ikiniz de herkese aynı şeyi hissettirdiniz
-
@Franklin mesajımı tekrar düzenledim. Helalleşelim
-
@robertlucas est. helal olsun kardeşim. İnşallah kısa sürede açıklanır da biter şu bekleyiş
-
Twitter'a beklerim arkadaşlar
-
@paretowilfredo @Antimülakat dostlar yok mu bir haber?
-
@Aristo valla ne desem bilemiyorum, listenin hazır olduğundan eminiz ama bir türlü yayımlanmıyor, müfettişlik ve uzmanlık sınavlarının ikisinde de ortak olanları değerlendiriyorlar haberini aldık en son, o da ne kadar uzun sürebilir ki?
-
@Antimülakat teşekkür ederim kardeşim bakalım yeni bir hafta geliyor. İnşallah pazartesi açıklanır
-
@paretowilfredo @Antimülakat dostlar bugün tekrar sorabilme imkanınız var mı ?
-
Bu sessizlik pek hayra alamet degil gibi ama hayirlisi olsun. 3,5 ay oldu.
-
@posner SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI içinde söyledi:
Bu sessizlik pek hayra alamet degil gibi ama hayirlisi olsun. 3,5 ay oldu.
Kardeşim bu nasıl bir pısırıklıktır ? "Pek hayra alamet değil gibi ama hayırlısı olsun" 5 kelime sonra kendi kendini çürütüyorsun.
-
Arkadaşlar benim aldığım bir bilgeye göre liste Bakanlığa gitmiş gelmesi bekleniyormuş.
-
@arya Sağ olun. 1 ay da bakanlıkta yatsın bakalım bizim kağıtlar. Hava değişikliği iyidir.
-
Martı görmeyeceğimizi düşünüyorum ve umuyorum. Benim de şartları çok zorlayarak aldığım duyum bu yönde.
-
Liste çoktan gitmiş onlarda gelmemesinden yakınıyordu. Bence en fazla iki haftaya açıklanır.
-
@arya inşallah teşekkürler bilgi için.