SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
@RMusgrave hocam tebligatı alamadım henüz. Ptt'de şu an. Size geldi mi?
-
@jjrousseu bana henüz gelmedi hocam, o yüzden sordum. Belge teslimindeki memur atama sırasına göre peyderpey gönderileceğini söylemişti. Burdan yazmak istemiyorsanız listede kaçıncı sırada olduğunuzu bana özelden yazabilir misiniz?
-
Bir yedek olarak şu başlıkta hareketlilik görmenin heyecanı da bir başka oluyor canım
-
@jjrousseu telefonla da aramaları gerekirdi aslında. Büyük ihtimal atama tebligatidir. İkamet hangi il sizin?
-
@josephs.nye Benim ikamet Mersin Hocam
-
Inşallah atama tebligatlarıdır.Artık hayırlısıyla şu atamalar tamamlansa da yedekler de ne olacağını bilse
-
@beklemeci inşallah Hocam
-
@jjrousseu gelen tebligatlar atama icin sanirim..detayi nedir?kac gun sure vermisler baslama yapmak icin?
-
@umutsuz06 tebligatta göreve başlayacağınız birimi yazıyor. Göreve başlama tarihi için ise kanundaki 62. Maddeye atıf yapılmış. Yani ankara dışındakilerin 15 gün içinde göreve başlaması lazım. Araya bayram giriyor. 10 haziranda tebligat gelenler sanırım bayramdan sonra göreve başlar.
-
@jjrousseu tum asillerin tebligatlari yapildi mi?biliyormusunuz?
-
Arkadaşlar 18 kişilik bir WhatsApp grubumuz var. Aramızda olmayan arkadaşlar bana mesaj atabilirler
-
@umutsuz06 yapılmayanlar var galiba. Sıra sıra gönderiliyor.
-
@umutsuz06 benim tebligat da gelmedi.
-
Arkadaslar soruşturma tamamlandı mı?
-
................
-
@M.KuruFasülye 87.07 puanla kapattı. Sıralama olarak muhtemelen 400-450 falandır.
-
Asiller göreve başladılar mı acaba? Bu yedeklerin durumunu ne zaman netlestirecekler?
-
@beklemeci asillerden daha 16 kişi başladı. Sıra sıra tebligat gidiyor. Herkesin gelmesi bayağı sürecek gibi.
-
@jjrousseu teşekkür ederim hocam. Daha çok bekleriz desenize
-
@beklemeci tahmini zor bakalım görmek lazım