SOSYAL GÜVENLİK KURUMU UZMAN YARDIMCILIĞI İLANI
-
@JanTinbergen Başladın mı yeni kurumuna
-
Arkadaşlar ne oldu yedeklerin durumu
-
@Tabularassa bugun sabah aradim. 2-3 kisi kalmis asillerden sorusturmasi devam eden. Duyuru bile hazir, asillerin yerlestirmesi biter bitmez yedekleri yayinlayacagiz dediler.
-
@spinoza teşekkürler bilgi içi
-
@spinoza kac yedek cagirilacak,sorduz mu?
-
@umutsuz06 Dun aradigimda sormadim ancak 3-4 ay once sordugumda belge teslim etmeyen 10 kisi vardi. Asillerden birkac kisi ve yedeklerden de baska kurumlara gidenler olduysa, ki olmustur bir yil icinde, yedeklerden herkesin sansi devam ediyor diye dusunuyorum. Umarim kisa surede netlesir de biter artik bu bekleyis...
-
En son 10 gun once aradigimda asillerin sorusturmalari bitti, 1-2 haftaya duyurusu cikacak yedeklerin diye bilgi almistim ancak henuz yayimlanmadi duyuru. Guncel bilgisi olan var mi arkadaslar?
-
Bugün aradım ben de. Yakın zamanda 1 2 haftaya yayınlanacak denildi yedeklerin hepsi 15 kişi çağırılacakmış
-
@uzmanyard inşallah kardeş, teşekkürler bilgi için
-
@uzmanyard tesekkurler bilgi icin. 10 gun once de bana da aynen boyle soylemislerdi:) Beklemeye devam..
-
Rica ederim hepimiz de en kisa zamanda başlarız umarım
-
15 kisinin tamami atanacak mi? Yani bos kadro sayisi 15 mi yoksa her ihtimale karsi mi yedeklerin tamamini çağırıyorlar?
-
Bu arada ben de bir hafta once aradigimda ,surec devam ediyor ,asil atamaları bitmedi demislerdi..ancak sizlere 10 gun once aradiginizda, asil atamalari bitti demisler..hangi soylenen dogru anlamadim.
-
2018 kpss öncesi tekrar alım olur mu
-
@umutsuz06 28 eylulde aramistim. Bugun asillerin sorusturmasi tamamlandi demislerdi. 15 yedegin tamamini cagiracagiz diye de ekledi. Ayrica 1-2 hafta icinde duyuru cikar demisti. Ayni kisiyle gorusmemis olabiliriz. Belki bilgi eksikligi olabilir sizin konustugunuz kiside. Sonuc olarak, sanirim artik epey yaklastik:) bekleyen tum arkadaslarin yuzunun en kisa zamanda gulmesini diliyorum.
-
@spinoza peki bos kadro 15 mi yani tamami yedeklerin atanacak mi? Sordunuz mu? Hakkimizda hayirlisi..tesekkurler.
-
@umutsuz06 bos kalan kadro 15ten fazla anladigim kadariyla. Tum yedeklerin (15 kisi) kesin olarak cagrilacagini soyledi konustugum kisi.
-
@spinoza ben aradigimda da 15 kisinin kesin olarak belgesinin istenecegini soyledi..Ancak bos kadro sayisi konusunda bilgi vermedi..yani 5 kisilik bos kadro icin bile yedeklerin tamaminin belgesini isteyecegini soyleedi..ben sonlara dogruyum..cok teşekkür ederim..
-
@umutsuz06 muhtemelen herkesi alacaklardir hocam cunku ben denetciligi de kazandim kuruma belge goturmeye gittigimde ugradim merkez atamaya ve o gun bile 9-10 kisi kesin cagrilacak gerisi icin asilleri bekliyoruz, zaten olabildigince yedek cagirmak icin listeyi yayinlamiyoruz demislerdi.
-
SGK Uzman Yardımcılığı yedek duyurusu yayımlandı, 15 kadronun tamamı açılmış herkes için hayırlısı olsun