SGK TEFTİŞ 2000 Kişi
-
@mov Güzel, kabul edilebilir ve uygulanabilir bir yorum olmuş arkadaşım, ama benimde içimden geçen ve de olması gerekenin maliyede olduğu gibi sgk müfettişliği adı altında herkesin birleşmesi gerektiğidir.
-
@zenginmemur Ya bırakın guyu, guyun yaptığın iş bildiğimiz DÜZ MEMURLUK.Guy haketmiyorki birleşmeyi ve öZlük haklarının artmasını,ki kurumda kurum içi bu kadar şöfor çaycısı bedavan uzman olmuşken!!
-
@prst çok dikkat çekiyosun. yapma.
-
@prst hacı abi telefon numaranı bırak da farklı kurumlarda birleşmeler vs olursa sana sorsunlar önce.
-
@prst senin dediğin gibi başkaları da diyordu denetmenler birleşmeyi hak etmiyor diye noldu sonra çatır çatır haklarını aldılar müfettiş oldular... elbet bir gün gelir uzmanları da hakkını alır merak etme sen! Denetmenlerin mücadelesi kolay olmadı gelir uzmanlarının da kolay olmayacak
-
Forum olarak en kaliteli ve en heyacanlanmamız gereken başlığı resmen mındar ettiniz.Kadro verilmişte begenmeme haliniz var resmen. 2000 müfettiş talebi var ve uygulanması neredeyse kesin... konuşulan, tartışılan konulara bak. Konu hakkında bilgisi olmayan boş tartışmalara girmese iyi olacak.
-
Sosyal Güvenlik Müfettişliği MESLEK TANITIMI dostlar.
http://forum.tercihiniyap.net/topic/1774/meslek-tanitimi-sosyal-güvenlik-müfettiş-yardımcılığı
-
@prst türkiyenin iyi bir Üniversitesinden mezun yurt dışında Master yapmış psikolog bir arkadaşım var yardımcı olurum istersen...
-
@paretowilfredo hocam, aklıma takılan bir şey var. Eğer tahmin edilen gibi olursa yani 2000 kişilik bir kadro açılması ve %30 unun denetmenlerden alınması durumunda denetmenler sadece yazılı sınava mı tabi tutulur yoksa yazılı+sözlü mü olur? Ve Tebligat bekleme süresinde gelirse bu ilan 8.pro olarak bu haktan bizde yaralanır mıyız? Bilginiz dahilinde ve müsait zamanınızda yanıtlarsanız sevinirim.
-
@2525 kardesim netlik yok ama 3 yil fiilen calisma sarti olacak gibi. Ve %30 bir kerede alinma orani olmakla birlikte toplam.mevcudun %5'ini asmayacaktir hukmu var taslakta.
-
@paretowilfredo @2525 bunu sevmedi
Eyvallah hocam. -
@paretowilfredo
hocam dışarıdan yapılacak alımda sayının ne kadar olacağı ile ilgili bir fikriniz veya duyumunuz var mı ?kpss oncesi denetmen alımı bekledik ama bu 2000 kişilik müfettiş kadrosu sürpriz oldu eğer müfettiş yardımcısı alımı eskisi gibi 50 100 kişi olucaksa açıkçası pek ümitlenmek istemiyorum.
şuanki yönetmelikte ingilizce şartı olduğu gözüküyor ve bu şart kalkmazsa zaten o kadar müfettiş yardımcısı kazanan çıkmaz.
-
@aslan1453 ben teftis kurulunun vdk nin halini gore gore 500 luk 1000 lik alimlar yapacagini zannetmiyorum. Belki ilk seferde yine bu kadar ucuk olmayan rakamlarda alima cikabilir. Ancak sonrasinda bu durumun surdurelecegini sanmiyorum. Tabi gormek gerek sureci bekleyip. Tahmimden oteye gitmez su an soylenecek sozler.
-
sgk teftiş başkanı kendisi açıkladı geçenlerde müfettiş alacakları sayıyı.
ben bu sene iki tane 400 lük denetmen alımı bekliyorum. -
gençlik denetmenlerin içinde ne aslanlar var, hem ingilizcesi olan hem kpss de Türkiye derecesi bulunan. Özellikle 6-7-8 nesil denetmenler çok kalifiyeli. Maliyedeki gibi başka illere de grup başkanlığı kurulup bütün denetmenlerin müfettiş yapılması gerek. Ama bu maliye bakanı bu kadar para harcattırır mı? Hiç sanmıyorum.
-
Kardeş sen rüyanda görüp görüp gelip burda insanları trollemeye çalışıyon.. @yapma-volkan
-
Bn size şunu açık ve net söylüyorum eğer denetmenler müfettiş yapılırsa bütün taşra uzmanlar 3600 göstergeyi alır.
-
@zenginmemur nick'inin hakkını sonuna kadar veriyorsun:)
-
@guyan-gelmiş kesinlikle bu devirde kaliteli yaşamak için üniversite mezunu olduysak diğer fakülte mezunları parayla oynarken diğer merkez uzmanlar en az taşra uzman denetmenden 1000 tl fazla alırken bu haksızlık denetmenleri müfettiş yaparsa guy ve diğer taşra uzmanlarıda bundan hakkını alır.Zaten halihazırda vergi denetim kurulunun gelir idaresine bağlancağı ve gelir uzmanlarının vergi uzmanı olarak değişeceği bekleniyor.
-
@zenginmemur doğrudur