2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
-
Arkadaslar sgk sayfasında bi arkadas yazmıştı. Sgk son iki alima daha cikacak diye. Sizce bu doğru mudur ? Eger son iki alima cikarsa ikisi de 2017 puanini mi kapsar ?
-
Arkadaşlar sgk alımlarnda ilk kaç bindeki kişiler mülakata hak kazanmştı bilen var mı son girenlern sıralamasını?
-
@bytheodoras ben sizin sistemden hesapladigimin aynisini aldim. O zaman da söylemiştim dogru bu sistem, ben de kendi imkanlarimla aynısını hesapladim diye.
Tesekkurler her sey icin
-
@yyy hocam sira yaziyordu aciklanan listede. Istatistik 100 iibf 300 aldi. 4kat cagirdigina göre ve 2015puani dahil olduğunu da dikkate alirsak 1000civari olsa gerek iibf icin. Istatistik de 300lerde.
-
@rapist çok teşekkür ederim sağolasın
-
P34 puan siralamasinda ilk 100de olan var mi?
-
Arkadaşlar vmy hangi puandan alir sizce? Eski puan turlerine kiyasla yeni pualardan p18 p28 p48 gibi geldi bana
-
-
Arkadaşlar mhuy hangi sıralama için kapatmıştı en son
-
İlgoc vmy mhuy hangi puan türlerinden alabilir ?
-
yok mu 1. arkadaşlar yav
-
@titoizm
Rica ederim hocam. Herşey gönlünüzce olsun -
@bytheodoras 2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu içinde söyledi:
Herkese hayırlı uğurlu; robotuma az puan veriyor diye eleştirenlere de selam olsun....
Geçen senelerle kıyaa yapmak yanlış; yapmayın demiştim. Neyse artık.
Herkese başarılar
günün kazananısın dostum helal olsun
-
@paretowilfredo p8 le hangi kurum alır?
-
Ben de 89,3 aldım p48'den. Merak ettiğim ise geçen sene, ilk 400de olanın puanı kaçtı?
-
@Hacettepe-Üniv. Arkadasim 89 almisti 750. Siradaydi boyle bi kiyaslama yapabilirsin
-
Kurumların çoğunun isteyeceği puan türleri sürpriz bence ilan gelmeden kimse bilemez .vesselam
-
@merve2017 5500 civarıydı
-
@kzxp aynı hocam küsürat ne?
-
herkes vmy yi soruyor:)