2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
-
@sword00. Kardesim p48 den 63482 aday var gosteriyor. Oysa bu sayi cok daha fazla olmaliydi normalde. Butun temel dersler var bu puanda. Gorunen o ki bircok adayin puani malesef hesaplanmamis. Herhangi bir dersten 1 ham puani olmadigi icin.
-
Arkadaşlar 2016 puanının 2 yıl geçerli olması için etkinlik yapalım lütfen 81 puanla güya giremedim bu sene 75 puanla hic giremem
-
@totti 2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu içinde söyledi:
uluslararası ilşk eksi yaptığım için puanım hesaplanmamış il göç alımları sanırım o puan türleri ile olacak.. kaçırdık güzelim sınavı
hocam çok bir şey kaçırmadın emin ol. güzelim sınav demişsin, herhalde yokluktan ziyade dedin diye tahmin ediyorum
-
Arkadaşlar bu sene aldığımız p3 puanını bi yerde kullanabiliyor muyuz peki?
-
@zweig Malesef. Cift yillarda kullanabilirsin sadece. Fakat polislik vs icin kullanilabilir diye biliyorum. Onda tek yil cift yil ayrimi yapmiyorlar sanirim.
-
@aysee1993 valla hocam benim ilk yılımdı, en basta hedefim 90 üstüydü. Köpek gibi çalıştım afedersin. Her gin dershaneden eve 4 te geldim, 6 dan 11 e kadar o günü tekrar ettim. Haftasonu kütüphaneye gittim son1 ay bildiğin kütüphaneye taşındım. Son gün gelirken valizle eve kitap taşıdım düşün. Sabah 7 de kalkıp aksam 9 da çıktım. Çok şükür p48 den 142. Oldum.
Hiç çalışmadım bilmem ne ayağı yapmam çalıştım valla
-
@ucanizmirli artık kitaplarına ihtiyacın kalmamış bana bağışlamak ister misin ??
-
Ya benim anlamadigim neden tek bir puan türünden alsın ki sgk teftis geçmişte 46 113 118 demiş en az şimdide 2 puan turu olmaz mi ben mi yaniliyorum p39 85 p40 84 p41 83 p42:81
-
@caglartugba tebrikler
-
VMY icin barajın 80 puan altında olma ihtimali var mı ne dersiniz arkadaşlar ?
-
@stamina Vmy için puan değil şu sıralamayı geçenler diye şart koyarlar belki.
-
@stamina Keske 2013 de ki gibi herhangi bir puan turunden 75 veya 80 puan almis olmak diye gelse vmy ilani bide ustune test olsa mis olurdu. O donem arkadaslarimdan alakasiz bir puan turu 80 diye girip mufettis olanlar var.
-
Tecrübeli arkadaşlar, Vergi müfettişliğinin p48 den alım yapmasını varsayarak, 1600. sıralamanın ve 84.8 puanın sınava girme şansı nedir ? en son yapılan sınava girmeye hak kazanan son kişinin sıralamasına dair bilgisi olan arkadaşlar bir yardımcı olun.
-
@mervee kurum sınavına hazırlanırken kpss ye hazırlanmış olursunuz en mantıklısı zaman kaybetmeden bir yerden özellikle kendinizi eksik gördüğünüz yerden başlamanız.
-
@vural. Rahat giresin rahat rahat
-
@Lex-fori eyvallah kardeş. umarım.
-
Enterasan bir şekilde "sıralama" olarak beklediğimin çok altında geldi.
Allah'a şükür ki mülakatını geçtiğim bir yer var. Geçen yıl ilk 200 de yaklaşık 10 puan türüm vardı bu yıl ortalama 1000-2000 civarı sıralamalarım. Tek üzüleceğim p48 in 84,82 gelmesi oldu Sayıştay için o da nasip değilmiş artık.
İşe yarar mı bilmem en iyi derecem 90,7 puan 144 sıralama ile p44 oldu ama bu puan türünde İngilizce olmadan alıma çıkmaz gibi. Başarılı olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum, devam edecekler için sabırlar diliyorum. -
Sınava giren aday sayısının her geçen sene 15 bin civarı artış yaşandığı bir sınavda, bu sene bu sayının 130 binlerden 60-70 binlere düşmüş olması bana pek inandırıcı gelmedi. Burada bir tuhaflık var
-
P42 ile sgk denetmenlik alcak desek sıralamam 2500 lerde şansım var mı?
-
@vural. Kardesim onceki seneden kalan kimse yok artik. Olsa bile zaten o siralamaya gelir 300 luk bir alimda