2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
-
@elessar yds her zaman artidir. Cok faydasini gorursunuz.
-
@MaxMin dostum müfettişlik derken hangi müfettişlik? Bahsettiğin puanlar bende de seninkine yakın. O yüzden soruyorum.
-
Sınav açıklandı geçti gitti artık yds kasmak lazım
-
@elessar merkez uzmanlıklar düşmez olur mu öyle bir şey yok çalış yds için ferah olsun. Senelerdir merkez uzmanlıklarının sınavlarına girerim, senelerdir o listeyi doldurmazlar.
-
Mhuy sınavı bnce ilk gelecek sınavdır.Sınavıda ösym yapıyo.Sayıştay ve mhuy şuan görünen test sınavları.İçişleri sözlüyle sgk denetmenlik sözlüyle alır.Belki mahalli idareler kontrolürlüğüde sözlüyle alır.İşin özü yine 80 88 bandı yine taşra uzmanlık denetmenlikle boğuşacak.Maliye uzmanlığıda testle alım yapar.
-
@muzlusut sağolun hocam. haklısınız. en azından zararı olmayacağı kesin
-
@zenginmemur hocam kaç yaptın ?
-
@bengidönüş sağolun hocam. sonuçlar açıklandığından beri yeni kendime geldim zaten. ne yapacağımı bilemiyorum. o zaman alan devam yds ile birlikte bu kez
-
@paca08 hocam merkez uzmanlıklara yetmez öyle söyleyim
-
@zenginmemur hayırlısı olsun
-
@paca08 sizin nasıl geldi bu sefer 3600lük yer olur mu?
-
@elessar ben de aynı durumdayım netimiz aynı olduğu için tahmin edersin ne haldeyim. Aynen yds'yi al için rahat olsun aradan çıkmış olsun hazır daha açılan sınav yokken
-
@zenginmemur istediğim sınavlara girecek kadar yaptım yds hazırlıklarına başladım bakalım nolacak
-
@paca08 hayırlısı olsun
-
@Antimülakat hangileri olabilir? maliye ağırlıklı olanları mı baz almalıyız sizce ?
-
@RootofAllEvil ya ilk 3000
-
@paca08 kardeşim nasıl yapmak lazım ? Yds benim korkulu rüyam
-
@bengidönüş üstadım yds ile alakalı bizi bilgilendirir misin ?
-
@Baumol valla ben önceden biraz bakmıstım ama kelime çalışmıştım sadece 30 almıstım 30 deyip geçme bilerek almak zor Şimdi video seti aldım temelden başlıyor baya çalısıyorum. Sınava kadar yetıstırebılırsem süper olacak. Yetiştiremezsem E ydse gırıp alıcam
-
@Baumol sevgili baumol hangi hususta bilgi istiyorsun acaba Yds benim en eski hobim biliyorsun.