2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
-
@RootofAllEvil çok iyi p 30 en önemlisi kdk muhtemelen burdan alacak
-
@Econumist Allah bildiği gibi yapsın bu kepazeleri ya bi sınav yapmayı beceremiyorlar o 3 soru demek kimisinin son umuduyla guy sınavına, sgk denetmenlik alımına girmesi demek belki de
-
@guyan-gelmiş 82 civarıydı
-
yalnız iktisattan iptal olan 3 sorumun 3 ü de yanlıştı allah razı olsun ösym
-
@friedman98 tebrik ederim hocam Allah tamamına erdirsin,inşallah mülakatı da başarılı bir şekilde geçersiniz
.peki hangi il için girdiniz ve puanınız neydi? -
P48 soruyor herkes neden? Benim 83, bir işe yarayacak mıdır?
-
@davetsiz bu sene ayni sayida alim yaparlarsa 79 lara düşer o zaman
-
hadi puanı artırdık ama sıralamayı neden yükseltelim hocam?
-
@marjinalfaydali İstanbul hocam, 79 du puan
-
@FreeBoY inşallah hocam.
-
İl göç p48 kullanmazmi geçen yıl p35 i kullanmıştı ?
-
@jungss bu kısılerın ıcınde kurumlara gıdecek kısıler de var hocam
-
P18 p23 p28 müfettişlik deniyor doğru mudur ?
Sgk için p41-42-43 deniyor sgk için 1500 sıralamalara 83 puan gelir mi ?Benim anlamadığım p48 im 88 sıralama 600 , müfettişlik puanlarım da 88-89 sıralama 228
-
Gelebilecek iki binlik bir guy ilanı dışında kendim dahil 75 ve altı için hiç umutlu değilim. Bu gruptakilerin yapması gereken bismillah deyip kendilerine eziyet etmeden verimli bir biçimde derslere tekrar asılmak olmalıdır. Umduğunu bulamayanlar olarak çabuk toparlanmak en rasyonel hareket olacaktır.
-
@RootofAllEvil. Cok rahat 50*20 1000 kisiyi cagiriyor sinava
-
@kombassankoma hocam beceremedim bir türlü iphoneda foto ikonuna tıklıyorum bir türlü fotoyu yükleyemiyorum
-
@Oruçreis fotoğrafa değil hocam dosya yükle var en sonda ona tıkla fotoğraflarında seç olur
-
p44 ve p45 den (Muhasebe Ağırlıklı %50 ve %60 etkili) hangi kurumlara alım olabilir? 79 - 80 puan civarı puanım var hocalarım?
-
@Mehmet-Muzaffer 10bınlerdesın 2bınlık guy alımında yanlıs ıl tercıhı yapmazsan mutlaka gırersın
-
@gokhangermen geçen girdim o da 3 soruyla kaçtı, tıpkı kaymakamlıktaki gibi aptallığımdan.