2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
-
@kilici hocam haklısınız öyle konuşmamam gerekirdi ancak kpss sonrası ilk ilana bakarsanız muhasebe standartları kurumu p1 p2 den alıyor bunca zaman bu kurumun sınavına girmek için gece gündüz alana çalışan gygk fazla çalışmayan kişilere oldu olan... Kişisel tercihim realist bir insanımdır fazla romantizmi sevmem gelecekte üzülmektense şimdi üzülmek daha iyidir
-
@RootofAllEvil hocam moral bozmada üzerinize yok . İlk 10 bin şeklinde yorumlamışsınız . Bu 10 bin içinde galiba merkez uzman , müfettiş ve en önemlisi guy hiç yok . Ve siz de hali hazırda bir guy muş sunuz olası bir sınavda tekrar başvurmayı planlıyorsunuz sanırım . Bu sene çoğu şey sürpriz oldu ve bilemeyiz nasipte varsa el getirir , yel getirir , sel getirir...
-
@berceste guy iken niye tekrar başvurayım hak yemek denir buna hak yiyemem
-
@RootofAllEvil evet hocam demek istediğim de tam olarak buydu yeni atanacaklar olacak halen atanmışlar söz konusu bahsettiginiz sıralama içinde illaki fireler olacak onlar da sizin gibi tekrar başvurmayacaktır .
-
@paretowilfredo Hocam GUY sınavında sistem değişikliğine gidileceğinden bahsediliyor bazı yerlerde. Hatta öğretmenler.net bu konu ile ilgili haber yapmış. http://www.memurlar.net/haber/600575/gelir-uzman-yardimciligi-alim-sistemi-degisiyor.html
Size ulaşan bilgi var mı? -
Sgk kesin olmaz ama diğerleri genel olarak olur mu sizce
-
İlana bak bu kesinlikli haksızlık.İnsanlar gireceği kurumun hangi puanla alım yapacağını bilmeden sınava girdi ve şimdi alakasız bir puan türüyle ilan geldi.İnsanlar zaman,emek harcıyor.Bu nasıl bir duyarsızlıktr nasıl bir sistemdir?
-
En iyi dersim muhasebe idi. Hic yapamadim. Benden 3 4 net fazla olanlarin puani 75. Pek adaletsiz geldi bana. Veya yigilma tam bu aralikta var -
@Priss hocam benimde muhasebede hesapladigim doğru sayısından 8 eksik gelmiş diğer derslerde sıkıntı yok. Sizin alan netleriniz tüm derslere mi yayılmış yoksa tek ders den mi netleriniz eksik. Bir arkadaşıminda muhasebe netleri sikintili. Muhasebeye itiraz edeceğiz. Siz sınav sonucunun tekrar incelenmesi için mi başvuracaksınız yoksa soru kitapçığını bizzat incelemek için mi başvuracaksınız.
-
Arkadaşlar benim p48 sıralamam 6025, geçen sene sıralaması bu civarda olan varsa gecen seneki p35 puanini söyleyebilir mi?
-
@yağmurzamanı Benim 5500 gibi bişeydi sanırım geçen sene puanımda 82 ydi.
-
@Priss netlerim tam hesapladığım gibi geldi çok şükür. O zaman sevinelim tabi açılacak bi guyda sanırım rahatça il seçimi yapabilirim
-
@Ülkü tesekkür ederim hocam, benim bu sıralamaya 78,79 geldi puanım. Geçen seneki puanlara göre değerlendirmek için sordum
-
@yağmurzamanı Rica ederim
-
@rextak benim genel olarak hepsinde var ama en bariz olan muhasebe. yerinde inceleme değil inceleme talep edeceğim
-
o kadar hukuk dalı , iktisat dalları , maliye ve muhasebeyle ilgilenip yetmez aha da gy-gk'da da iyi olucaksın türünden bir Kamu Gözetimi ilanı görünce aklıma şöyle : " Ya her yere iibf 'liler mi giricek bizi de alsınlar" diyenler geldi. Yazılı yapılacak kurum sınavına da beni kimse şaibeli olmayacağına inandıramaz
-
@friedmanmilton haber 6 agustos 2016 haberi yeni guy sinavi bole olmadi ama degisir mi bilinmez
-
@Muhalba gk gy te etkili gk gy de dusuk olunca puanlarin cok inmis
-
Uluslararası İlişkiler mezunuyum ve hukuktan 1 net çıkaramadığım için hukukun etki ettiği puan türleri hesaplanmamış (neredeyse hepsi) yani hukuktan netimin olmaması hem iktisat hem de uluslararası ilişkiler bölümlerinden yapmış olduğum netleri niye sıfırlıyor anlamadım yani bu aleyhimize bir durum. Evet ösym sınavdan önce duyurmuş ancak eminim benim durumumda olan birileri vardır. Ne yapabiliriz ben dilekçeyle ösym'ye başvurmayı düşünüyorum ama başka bir yol daha var mı?
-
@Priss hımm anladım hocam inş bir sonuç alabiliriz.