2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
-
Arkadaşlar branş sıralamalarının ne zaman açıklanacağı konusunda öngörüsü olan var mı? Önceki yıllarda çok mu geç açıklanıyordu?
-
Mhuy 250 kişi alınacağı söyleniyordu ya, işte o sayıda alım olursa p48 mi kullanılır bilmem fakat 5000. kişi/kişiler den sonrası sınav listesine giremeyecek
-
@RootofAllEvil ilk 5000 fire vermez mi diyorsun. İçinde sgk denetmenliği guy kazananlar da olacaktır.
-
@RootofAllEvil Guy içinde benzeri birsey dediniz.Nasıl olacak biraz açar mısın?
-
@RootofAllEvil Ee yani ? öyle oluyor zaten...
-
@fait-du-prince yanisi 78 altında olanlar boş yere umutlanmasın işte mhuy için
-
@RootofAllEvil Neyse beni ilgilendirmez ben 78'in üstündeyim
-
Bende giriyorum da umudu olanlar var.En son 78'le kapatmış zaten.Söyledikleriniz sınav alımıyla ilgili bir düzenlemeye mi dayanıyor? Guy içinde benzeri birşey dediniz.Yoksa herkesin başvuracağını düşünerek tahmin mi yapıyorsunuz.Açık konuşmuyorsunuz.
-
@Pigou33 hocam amacım umut vermek değil arkadaş neye dayalı 5000 yazıyor onu da bilemem ayrıca puanım 78 üstü ama biraz analiz ediyim mhuy için size en son ki alimda da 2000 kişiye 6000 siralamalar gelmezdi normalde aynı zamanda bu sene için diyim birincisi mhuy ilani eylül ekim gibi gelse zaten sgk arti açıklanmayan mülakatlar aciklanir filan siralamalarda sekme yapacak ikincisi mhuy da başladıktan sonra 3 sene içinde yds verme olayı vardır puanı yüksek olup dili olmayan veya dille uğraşmak istemeyen arkadaşlar çok tercih etmez çünkü mhuy bildiğim kadarıyla taşra uzmanlığı onun yerine merkez uzmanlığına yönelir ayrıca mhuy un mülakat yerleştirme filan il göç gibi uzun sürer yani 1 seneyi bulur üçüncüsü bu belki tutmayabilir ama eylülde kaymakamlık sayıştay mhuy gibi sınavlar ust uste gelirse ösym hazırladığı için para yatırma vardır ayrıca dışardan gelen arkadaşlar için bu da ayrıca maddi bir külfet olacaktır bu da sıralamalara yansir yani bunun gibi faktörlerden dolayı mhuy da siralamalar düşüyor genelde..
-
Merhaba arkadaşlar,
P18 :2566
P23:2640
P41:5516
P42:5176
P48:5558Hangi kurumlar için uygun görünüyor. Bakınca sadece guya yeter gibi?
-
@Pigou33 bir de guy kazanan arkadaslar mhuy u etkilemez guyu kazanıp mhuy puanı olan çoğu arkadas başvuracaktır malesef
-
@Nameless Aynı yönde düşünüyorum
-
@ordinal-fayda Guy,Mhuy olur bence.Sgk denetmenlik olmaz gibi görünüyor.
-
@Pigou33 sağlık olsun hocam. Çeko 17d 17y olunca böyle oldu
-
Bu arada hali hazırda memur olup, sınava girip iyi yapan çok oldu. O bir avantaj, diğer yandan geçerliliğin bu yıldan başlaması bir avantaj. Bir de iyi alım olursa tadından yenmez.
-
-
Guy ile ilgili düşüncemi kendi tahminlerime ve varsayımlara dayalıydı ilk 10000 sıradan sonrasına guy gelmesi biraz zor derken sadece bu yıl puanıyla atama olacağını varsayarak söyledim. 14 mayıs sınavının mülakat tarihleri inşallah bir an önce belli olur ve fazla gecikmeden sonuçlar açıklanır umarım... 1750 kişi eylüle kadar atanırsa tabi 50 kişi kadar da yedekten atanırsa, olası 2000 kişilik alımda bu kez 12000. sıralara kadar sınava girme şansı olur
-
@RootofAllEvil arkadaş saçmasapan tespitlerinle insanların moralini bozma. takip ediyorum hep boş boş tespitlerin var ve bunlara inanmışsın.
mhuy 250 kişi alacaksa ilk 5bin kişi hariç ümitlenmesin diyorsun. ilk beş binin hepsi girecek sınava yani. ütopik misin anlamadım. ilk beş binde mhuy olan, vmy olan, guy olan, mhuy istemeyen bir sürü insan var. neredeyse on bine kadar yürür. 7-8 bin olan kesinlikle hazırlansın.
guy ilk 10000 diyorsun. iki senenin puanı geçerliyken 15 binlere kadar gerilemiş olan guy sınavı tek bir sene puanı geçerliyken nasıl 10binde kalacak. yeni guy sınavına kadar ilk 10binden 2bin kişi daha mesleğe başlayacak. 70'i geçen herkes için umut var.
boş boş konuşup insanları yanlış yönlendirme bence.
-
@Obra diyeceğimi dedim kardeş görürüz ilan verildiği zaman böyle işsizlik ortamında guyu mhuyu elinin tersiyle itecek insanı da cesaretinden ötürü ayakta alkışlarım
-
Yeni sistemde yapılan ilk sınav bu önceden her iki yılın puanları da kullanılıyordu o yüzden 71-72 lere kadar düşüyordu guy; bu yıl sıralamalar ön planda olacak 14 mayıs sınavına girenler dua edinde bir an önce mülakatları sonuçlansın