2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
-
@yetkili-AĞAbey kardeşim %100 gelir. Dert etme sakın
-
@bengidönüş puanin 90 olsa ne olacak ki siralaman iyiyse bi anlami yok puanin anlamsiz gereksiz yani
-
@deniz-kıyısı yukarıda yazmışlar bu konuda 7000-8000 sıralamaya kadar gelebilir diyorlar
-
Smmm stajı nasıl baslatilir nasıl yapılır sürece dair bilgisi olan var mı acaba arkadaşlar ?
-
@Baumol ah sevgili baumolcugum gülümsettiniz beni. Derde deva gibiyim sevdiğime taparım hafife alma beni canıııığğğm alışkanlık yaparım dicem ama sanırım konuyla ilgisi yok. Neyse.
-
@Baumol bana da desene yüzde yüz gelir diye
-
@bengidönüş ne kadar da aynı şeyleri yaşayan iki insanız,inşallah guy mülakatını geçer şu 2017 puanlarının hiç adını anmayız
-
@niloya ayyy evet lütfen öyle olsun inşallah, zaten atamamız yapılana kadar kasım kesin gelir 2018 birincisi belli ikincisi kim modundayım
Ösym düşmanım gibi hırslandım -
@bengidönüş Maalesef pollyannacılık yapamıycam özür dilerim sevgili bengidönüş
-
@Baumol kalbim kırıldı............
-
@napsak inşallah öyle olur umut var en azından
-
@bestof92 teşekkürler eyvallah
-
@bengidönüş Eeee ben de bazen istediğim geridönüşleri alamayınca kalbim kırılıyor Olsun geçer
-
@Baumol özel olarak laf çarpma dersi alıyor musunuz yoksa doğuştan mı geliyor bu yeteneğiniz......
-
@bengidönüş her daim bünyemde bulunan bir yetenektir kendisi efendim. Saygılar
-
@bengidönüş ben atandığım takdirde ösymnin yaptığı herhangi bir sınava adım dahi atmayacağım,bir kalp ancak bu kadar kırılabilirdi.83-86 puan aralığındaydım şimdi 78 ler 79 lar havada uçuşuyor.Uğraşıp aldığım yds puanına da ayrı üzülüyorum tabi.
-
@Baumol saygılar bizden efendim.
-
GUY gelir mi? Başka kurumlarda şansım var mı bir değerlendirmeniz mümkün mü..
-
@Regista guy gelir hocam çok büyük ihtimal. Alim ve il tercihi de onemli
-
@Regista Guy gelir. Alım sayısına bağlı olarak il göç de gelebilir.