2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
-
@OttomaN-EmpiRe İyi düşün iyi olsun diyoruz hep ama ben az çok tecrübeli birisi olarak yine belli olmaz tabi ama kısa ve orta vade de Guy falan geleceğini düşünmüyorum.Beklentiniz o yönde olmasın.Mhuy için birşey demem ama Guy bence 2018 de zor.Güvenlik soruşturmaları kaç ay sürecek iyi takip ediniz lütfen.Süreçler uzuyor artık eskisi gibi değil.
-
@Pigou33 kastim haziran 2018 e kadar. 2017 de gelir mi bilmiyorum
-
@Manifalitikoos Ooo kardeşim 2018 zaten gelir:)
-
@Pigou33 sen bi tane bulda en azindan:) 2017 2018 farketmez biz bu sene mayis a kadar bekledik:)
-
@Manifalitikoos Mayıs'a kadar beklemek çok zor be kardeşim.Neredeyse 2018 kpss'yi bekliyoruz.Eskisi gibi çift yıllı alımlara dönmek dileğiyle
-
@Pigou33 iki sinav olsa digeri mayista olsa muthis olur herkes atanacagi yere atanmis olur kalan saglar yigitlerin olur:)
-
@impressiveunit hangi puan türü olur ki hangisine bakmak lazım p47 de olabilir diyorlardı mümkün mü acaba
-
@hakankoray yükselişin çıkardığı bir tablo var orada gördüğüm kadarıyla p47 yi de kullanmış emin değilim ama olabilir
-
85 nete kaç gelir ki acaba, geçen sene 62 nete................dediğimiz günlere dönebilir miyiz lütfen?
Ben biraz depresyondayım da hayata adapte olma sürecine geçiş yapamıyorum.
Yalnız her şey değişti ağlama duvarı vazifesi gören canımtercihiniyap' ım değişmedi
Ayy iyi tamam sustum -
@bengidönüş her şey düzelecek güzel günler göreceğiz
-
Kurumlar e-yds sonucunu kabul ediyor mu sadece normal yds mi olacak
-
@bengidönüş hocam vmy sınavına girdiniz mi girdiyseniz puanınız sıralamanız kaçtı acaba?
-
@RootofAllEvil kabul ediyor
-
@yetkili-AĞAbey girdim evet 528 sıralamam 86 puanım. Benim canım 2016 puanlarım
Yazarken ağladım ama tabi bu önemli değil.......
-
@bengidönüş geçersiniz inş. sınavı hocam.. p18 puanım 82.63 sıralama 1967 acaba
300 kişilik alımda sıra gelir mi?ben daha yüksek bir alım olacağını tahmin ediyorum ama yine de hazırlıklı olmak gerekir -
@hebelebe bende çok merak ediyordum bu konuyu 5504 sıralamam yazılanlardan sonra ümitlendim mhuy için
-
@bengidönüş bu sene 85 nete kaç puan aldınız görememiştim sizi
-
@yetkili-AĞAbey valla bir aksilik olur da mülakata kalamazsam, benim bu sene sıralamam 2500lerde olduğu için sadece inşallah gelir demekle yetinebiliyorum. Hiçbir fikrim yok, bugüne kadar hiç bana gelir mi diye bir düşüncem olmadı kurum sınavlarına hazırlık aşamasında, hep gelirdi bana....... O yüzden hiç fikir yürütemiyorum.
Dilerim güzel şeyler yaşarsın -
@MaxMin 81
-
@bengidönüş Üslubuna o kadar aşina olmuşum ki kullanıcı adına bakmadan tanıdım seni sayın Bengidönüş