2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
-
Herkese merhaba. uzun zamandır yoktum işlerim dolayısıyla. kısa bir değerlendirme yapalım dostlar. kpss açıklandı ancak görüyorumki sonuçlarda sorunlar var. ben de girmiştim sınava kendimi denemek için gkgy 14 alan da 12 net düşük geldi. hadi 1 olur 2 olur ama toplamda 26 netlik bir kaybım var. benim bir beklentim olmamasına rağmen itiraz dilekçemi doldurdum bugün yarın yollarım siz de hakkınızı arayın.
hangi kurum hangi puan türünden alıra gelirsek geçen yıllarda ağırlıklı olarak hangi türden aldıysa bu sene de o puan türünün eşdeğerindekinden alır. guy p48 den alır mesela çünkü geçen yılık p35'i ile aynı.
sınav açıklanma sürecinde buralarada olamadığım için birçok mesaj almışım ne zaman açıklanır ösym'den arkadaşına sorar mısın diye dediğim gibi burada değildim haklarını helal etsinler.
son olarak herkesin merakla beklediği konu alımlar... ben size alım yapacak TAHHMİNİ kadroları söyleyeyim bunlar zaman geçtikçe netleşecek zaten ben de buraya bilgiler geldikçe yazacağım.
GUY 1500-1900 arası
mhuy 250 kişi
vmy son sınavda açılan 300 kadronun ne kadarı dolacak ona göre değişecek ama 200-300 arası
muy 25-50
sayıştay 60
idari hakimlik sayı hakkında bilgim yok
kaymakamlık 100 deniyor emin değilim
bunlar dışında şuan için bilgim yok alım tarihleri normal takvimine göre gidecek.
Son söz 2017 iyi bir sene olacak -
@Priss kdk den haber var mı hocam bir de merkez göçten
-
@Obra bunu kim söyleyecek merak ediyordum tebrik ederim hocam ağzına sağlık.. 70 üstü herkes guy için tetikte olmalı
-
Ben diyeceğimi deyim de guy başvuruları sonuçlandığında 70-71 le sınava giremeyenler hani bizim için umut vardı diye sızlanmasın sözünüze güvenip... Yazdıklarım realite tamamen, tahmini 2000 kişilik alımda 12 bininci sıralara kadar şans var diyoruz 12 bininci sırada olanın puanı kaçsa oraya kadar düşer puan
-
Kamu Gözetimi ve Muhasebe Standartları Kurumu Uzman Yrdm ilanına çıkmış. Puan türleri P1 ve P2 şaka gibi. Çok yazık!
-
@joeblack16 2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu içinde söyledi:
Kamu Gözetimi ve Muhasebe Standartları Kurumu Uzman Yrdm ilanına çıkmış. Puan türleri P1 ve P2 şaka gibi. Çok yazık!
İlanı nerede gördünüz.Bakındım ama bulamadım.
-
@RootofAllEvil Onlar hakkında bilgim yok
-
DPB sayfasından bulabilirsiniz... kurum kafa bulmuş resmen bizimle sırf bu kurum için gece gündüz muhasebe iktisat çalıştı insanlar şaka mı bu!?
-
Arkadaşlar ilanları nereden takip edebiliriz en sağlıklı şekilde
-
Alakasiz bir puan turu. Umarim diger kurumlarda boyle sakalar yapmaz.
-
@Priss hocam defterdarlık uzman yardımcılığı ile ilgili bir sayı var mıdır tahmininiz? Bir de bu yanlış hesaplanma olayı öyle 3-5 kişide olan bir durum değil sayı 10 binlere ulaşmış neredeyse bireysel başvuru yerine toplu bir eylem yapılırsa genel bir sonuç verir kanaatindeyim
-
-
@RootofAllEvil Hocam daha hiçbir şey belli değilken bence siz de şimdiden insanların umudunu kırmayın.
Guy sisteminin değişeceğini nerden biliyorsunuz? Yeni sistemin gelmesi en adaletlisi keşke gelse ama daha net değil ki hiçbir şey. Son alımda 17 bininci kişi kurum sınavına girmişken 10 binden sonrası umudunu kessin demek ne demek? Burada herkes tahminini söyleyebilir ama şöyle kesin ifadelerle şu olacak bu olacak demeyin bence.
-
arkadaşlar optik formlar ne zaman yayınlanır?
bir de beklediğinden çok yanlış geleni oldu mu? benim hukukta 12 yanlış gelmiş. çok absürt. -
Arkadaşlar bu sonuçlara itiraz eden oldu mu hiç ? Hep konuşan var ama örnek dilekçe yok ortalıkta
-
@Priss öncelikle hoşgeldin hocam sürekli okuyorduk seni ben şey soracağım size benim puan beklediğimin altında p48 82,5 geldi ama sıralama 3000 şimdi bu sonuca sevinelim mi üzülelim mi
-
@guyan-gelmiş Duy hakkında şuan için bilgim yok dostum maalesef olunca ki olacaktır yazarız buraya. Toplu tepkiden kasıt ne ona göre konuşabiliriz.
-
@gonzaloluca eğer netleriniz beklediğinizin altında geldiyse ben sizin yerinizde olsam üzülürdüm ancak sadece puan düşük geldi diyorsanız sorun yok bu sene düşük puan iyi derece senesi
-
Ya puanın bi önemi yok.Sıralamaya bakın.Bu sene sıfırlandı her şey.Örnek kamu gözetimi.Şimdi kamu gözetimi 15 kişi alıyo ilk 300 başvurur.300dende başvurmayan olur.İlanları buna göre yorumlayın
-
@Priss organizasyon gerekli tabi. Dilekçenin birini ösym'ye gönderirken diğerini de meclise veyahut c.başkanına gönderebilinebilir.Benim başıma gelmedi açıkcası netlerim tahminime yakın ancak çevremde emek verip emekleri zayi olan arkadaşlarım ve eşim var.