2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
-
@omeroztemur4459 idari hakimliği çifti teki olmaz ihtiyaç olduğunda alınır. İdari hakimlik açılmayacak deniyor açışsada 100 kişi alınır sıralamaya girmek için minimum 83 civarı yapmanız gerekir son sınav sizi yanıltmasın çok zordu biraz düştü puanlar
-
@samoel tahmin ilk sinavla beraber patlamış. kgk p1, p2 den alim yapacak
-
@armindo aynen hocam ankara siyasal iktisat mezunuyum. 2016 mezunuyum bu sene ilk kez oturup çalıştım geçen sene 74 almıştım öylesine
-
@genclerbirlikli hocam bravo valla hayırlı olsun çok güzel puanlar işe yarar umarım
-
@RootofAllEvil anladım hocam, cevapların için çok teşekkur ediyorum. Saglıcakla..
-
Arkadaşlar muy kaça kadar gelir tahminen
-
@ShankS Ben 82 yada 83 diye tahmin ediyorum değişen sıralamalardan dolayı
-
Benim merak ettiğim SGK müfettişliği sınavı ÖSYM tarafından test olarak yapılacaksa eğer yine 5 katı mı çağrılacak sınava ?
-
@Ülkü Anladım sağol inş ilan gelmeden şu guy lar atanır da şansımız artar
-
@ShankS Rica ederim inşallah
-
@ShankS p48 den alacaksa eğer ve söylendiği gibi 250 kişi alırsa 79'a kadar iner.
-
sınavlar ne zaman ilan edilir sizce tahmin veya duyum varmı?
-
@elessar İnş öyle olur
-
@elessar hocam muyu sormuş arkadaş. Mhuyla karıştırdınız heralde
-
-
hocam merhaba ben daha önce de yazdım size 3009 önlisans mezunuyum sıralamam 700 puanım 75 kontenjan az fakat 30 tercihimin hepsini doğu yazdım ilk 4 tercihim hakkari şırnak gelme ihtimali var mıdır sizce ?
-
Muy için 250 denmiş heyecan yaptım biraz mhuydur o muy olsa 25 veya 50 taş çatlasın 100 kişi ancak alır
-
Mhuy 250 gelse tahmini kaça kadar sıra gelebilir (2000guy ataması ve sgk vs atamaları da olduktan sonra)
-
@Burak7 kardeşim keşke mhuy bi 500 kişi alsa da herkes nasiplense.
-
@ErtuğrulBEY aynen kardeşim keşke şöyle bol alımlı bi yıl olsa 7000kusur sıralamam var galiba tek guy gelir gibi