2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
-
@Priss 2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu içinde söyledi:
Herkese merhaba. uzun zamandır yoktum işlerim dolayısıyla. kısa bir değerlendirme yapalım dostlar. kpss açıklandı ancak görüyorumki sonuçlarda sorunlar var. ben de girmiştim sınava kendimi denemek için gkgy 14 alan da 12 net düşük geldi. hadi 1 olur 2 olur ama toplamda 26 netlik bir kaybım var. benim bir beklentim olmamasına rağmen itiraz dilekçemi doldurdum bugün yarın yollarım siz de hakkınızı arayın.
hangi kurum hangi puan türünden alıra gelirsek geçen yıllarda ağırlıklı olarak hangi türden aldıysa bu sene de o puan türünün eşdeğerindekinden alır. guy p48 den alır mesela çünkü geçen yılık p35'i ile aynı.
sınav açıklanma sürecinde buralarada olamadığım için birçok mesaj almışım ne zaman açıklanır ösym'den arkadaşına sorar mısın diye dediğim gibi burada değildim haklarını helal etsinler.
son olarak herkesin merakla beklediği konu alımlar... ben size alım yapacak TAHHMİNİ kadroları söyleyeyim bunlar zaman geçtikçe netleşecek zaten ben de buraya bilgiler geldikçe yazacağım.
GUY 1500-1900 arası
mhuy 250 kişi
vmy son sınavda açılan 300 kadronun ne kadarı dolacak ona göre değişecek ama 200-300 arası
muy 25-50
sayıştay 60
idari hakimlik sayı hakkında bilgim yok
kaymakamlık 100 deniyor emin değilim
bunlar dışında şuan için bilgim yok alım tarihleri normal takvimine göre gidecek.
Son söz 2017 iyi bir sene olacakburadaki bahsettiğiniz gibi olursa hocam sıralamalar ne olur ? @Priss
-
@guyan-gelmiş şuan için bişey Yok dostum zamanında dedik işler biraz uzar diye ama azar işittik
-
@bad1905 ilan gelsin sıralamaya o zaman bakarız şimdi bişey demek zor önünüzde birsürü rakip guy olacak ve onlar da 2017 ye girdiler
-
@Priss guy normal takviminde olurmu dostum geçen yılki gibimi olur sence
-
@Priss dostum birde mhuy için puan türü tahminini sorabilirmiyim
-
@Priss hayat zor insanlar olumsuz şeylere tahammülü yok artık ama gerçekler maalesef acı
-
@Priss o değil forum yöneticileri bile tatile girmiş @paretowilfredo @aliveli . içinizde bir tek @Antimülakat fazla mesai yapıyor hakkını verin adamın
-
@guyan-gelmiş hocam sıcaklar bu ara durumları biraz değiştirdi. Herkes buralarda sıkıntı yok
-
Beyler çalışmaya başlayan var mı , ben hala düzgün çalışmaya başlamadım vicdan rshat etmiyor ama sizde durum nedir pek forumda aktif yok hazırlananlardan
-
@Antimülakat aynen hocam eylül gelsin sinav seruvenleri baslar yine
-
@guyan-gelmiş @Antimülakat daim calisiyor kardesim hakkini vermek gerek. Ben biraz mecburi duraksadim is ve sinav kosturmacasi icindeyim su ara. Atlatalim da sag salim insallah hizlanacagiz yeniden.
-
@umudumol Valla dostum bence biraz sarkma olacak ama bu bir duyum değil tamamen tahmin. Eylül de alıma da çıkabilirler hiç belli olmaz.
-
@umudumol Geçen yılın p49 u bu sene hangi puan türüne denk geliyorsa o olur. Puan türlerine bakmadım çünkü
-
@guyan-gelmiş Biraz sabır dostum. bu süreçte ders çalışmayı ihmal etmemek lazım. Ayrıca adamlar hak ettiler tatili
-
@Priss P49 a direkt denk gelen bi puan yok dostum. P49 ile P35 arasindaki fark muhasebe yerine YDS olmasiydi. En makul alternatigi p48 gibi duruyor o nedenle.
-
@paretowilfredo P 48 olur dostum o zaman yüksek ihtimal ama bir soralım
-
@Priss sarkma dedigin geçen yılki gibimi dostum malûm gözümüz korktu geçen yil
-
@umudumol Dostum bu konuda şuan bilgim yok. Kimseyi yanıltmak istemem
-
@hoyuelo bende 12 binlerdeyim ve geçen sene doğru dürüst alım olmamasına rağmen guy istanbul 17000 binlerde kapatmış..
bu sene ise arkası temiz ve guy mulakatından 2000 kişi atanacak sgk desen yine oradan da gidecek yani yuksek ihtimal gelir tabi riskli illeri yazmamakta fayda var. -
P44-45 ile nereye girebilirim sizce?