2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
-
@Pigou33 kanka geçen sene ki kpss zamanı olan alımı diyorsan 78 küsürlü bişey le kapattı doğru
-
@bengidönüş 70 değil 50 alma amacındayım. Tabi yine de bu yapmam gerekenleri değiştirmiyor. Screen aldım dediklerini. Teşekkür ederim :))
-
@Baumol çok iyi tebrik ederim
-
Yazılanları okuyamadım. Lütfen birisi sgk müfettiş ve denetmenliğin sıralama olarak kaçla kapattığını söyleyebilir mi?
-
@Pigou33 hocam en sonki 300 iibf 100 istatistik alımında 82,.. bir şeye düştü. Sizin 78 dediğiniz sondan bir önceki alım
-
@genclerbirlikli normalde fotoğrafını atıcaktım ama telefondan giriyorum beceremedim yüklemeyi
-
@karakalpaklı SGK teftiş 87.5 la kapattı 50 kişilik ilan için. Denetmenliği de yukarı da paylaştım
-
@Baumol cevap yaz kutusunun üstünde simgeler var ya, onu sola kaydır bulut var bi ona tıklayıp yükleyebilirsin dosyalardan seçip
-
@karakalpaklı sgk denetmenlik 2016 puanıyla alım 82.1 1700lerdeydi 2016 sıralamasındaki arkadaş
-
@totti P41den alır umarım bu sefer.
-
silinmiştir
-
@karakalpaklı çekolu bir puandan alınacağını düşünüyorlar ama bilemedim benim sıralamalar birbirine çok 40-41-42-43
-
@totti 1500 ve 2400 arası sıralamalar. P41 olursa harika olacak.:)
-
Arkadaslar mhuy p48 den alim yapacagi ongorumuz ne kadar dogru,birde 20 kat olacak mi yine.
-
@karakalpaklı inşallah gönlüne göre olur hocam ama 400lük alım için 2400e bile yolu var önümüzde atanmış en az 300 denetmen var zaten
-
@Baumol p45 te aramızda 1 kişi var bi bakmışsın 26. da forumdan çıkar yine
-
@totti Bir miktar bekleyecez artık.:)
-
@genclerbirlikli hahah olabilir Başkan. Şey sorucam ya SGK müfettişliği için bi şansım olabilir mi sence ne dersin ?
-
@Baumol p42 ve p43 deniliyor. bence olur 85 86 güzel puanlar yine. 20 30 kişilik ilan açılsa neden olmasın
-
p18 p23 p28 puanların dengeli dağıldığı işletmenin de olduğu puan türleri olası bir vmy alımında muhakkak birinin kullanılacağını düşünüyorum