2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu
-
@ozgur85 hocam bir ihtimal girersiniz belki sgk sınavına tabi sayı kaç olur bilinmez
-
@RootofAllEvil Siz kaçla kapatacağını düşünüyosunuz sgk nın
-
@W.S.Jevons p48 olabilir
-
@troia hocam hangi kurum hangi puan türünden ilana çıkacak bunu bilemeyiz. Sadece tahmin edilebilir. Hangi kurum hangi puan türünden alıma çıkabilir değerlendirmesi var bu forumda ordan takip edebilirsiniz.
-
@hoyuelo 2017 KPSS Sonuçları Değerlendime Platformu içinde söyledi:
@davetsiz il göç bu tabloda hukuk ve ulusların ağırlı olduğu p35 ten mi alınacak ?
hocam belirsiz şu an kimse bilmiyor. her kurum kendine bir puan türü seçecek süprizler olabilir her şey yeni bu sene..geçen sene ye göre konuşursak evet 48 den seçmesi lazım bir kaç puan türü yanına ekleyerek
-
Selamlar bir de hukukçular için olan tahminleri alalım. Sadece hukuk olan tek puan türü var o da p4. Peki sizce ilanlarinda ayrı şekilde hukukçu nitelemesi bütün kurumlar bu puan türü ile mi çağıracak ? Yoksa örneğin BDDK SPK gibi iktisadi ağırlıklı kurumlar hukukçulardan başka puan türleri ister mi ?
-
@Ülkü ilan verilmeden bunu bilemem velev ki 400 kişi alacaklar 3 katı yerine 5 kat çağırıldı p42 veya 43 ten taban 79 a düşer yok eğer 3 katı olursa 82 falan olur
-
@RootofAllEvil Anladım teşekkürler
-
@RootofAllEvil teşekkür ederim nasip bakalım..
-
@mazlumaday bölüm bazlı ve p4den çağırabilirler sizleri hocam
-
@Themis14 son alımda 241 kişi almışlar ve 20 kat çağırmışlar. Yani yine 20 kat olur yüksek ihtimal. Puan konusunda da bi netlik yok ama herkesin beklentisi p48 heralde
-
@nitrogb Bölüm bazlı derken hocam ? Hukuktan p4 dışı gelmez mi diyorsunuz
-
@ff sagolasin hocam bilgi icin. Siralamam 4884 250 kisi alirsa p48 20 kat olursa girebilcem.sinirdayim yani:)
-
@mazlumaday hocam mesela hazine müsteşarlığı ilana çıkıyor hukuk grubu için atıyorum p4 den enaz 80 taban puan getirerek alıma çıkıyolar.
-
@caglartugba keşke her şey kpss ile bitse de bağışlasam ama daha kurum sınavları var lazım olacak onlar bana
-
@ucanizmirli Hocam tebrikler. İş teftiş ve sgk teftişte görüşmek üzere. Sıkı çalış
-
Bizde atalım sonucumuzu.
Hukuk'tan; Borçlar Hukuku Tan Tahsin Zapata, Medeni Hukuk kendi dershane notlarım, İcra İflas kendi dershane notlarım, Ticaret Hukuku kendi dershane notlarım + Ayşe Sarıca, kamu hukuku ise Ahmet Nohutçu.İktisat, Makro ve Mikro Erdal Ünsal, diğerleri Yasin Çoban.
Maliye; Pareto ve 4t konu anlatımı.
Muhasebe; Ferhat Yıldız konu anlatımı.
Herkes için hayırlısı olsun
-
arkdaşlar p48 77 bölümüm iktisat ilgili puan türleri 82-83 civarı yds 80..vmy sayıştay tarzı teftiş sınavlarına giremem die düşünüyorum, siz olsanız böle bir tabloyla nasıl bi yol çizersiniz bundan sonra ?
-
@joeblack16 sağol kardeşim onlarda pek bi iddiam yok ama görüşürüz gene de
-
@stamina hocam iktisat alımları için çok olsun diye bekleyeceksiniz ama bence iktisatla ilgili kurum sınavlarına başlayın ve diğer derslerden de bırakmadan çalışmaya devam ki iktisatlı yds 70'ler gelmezse de taşra uzmanlıklarda iktisat yoğunluğu az çalışma yaparak devam edersiniz.