İçişleri Uzmanlık,Kontrolörlük,Dernekler Denetçiliği
-
Selamunaleyküm Dostlar.Yazdığım meslekler direk sözlü sınavla alım yapıyor.O yüzden cazibeside yüksek.Bu sene bitmeden içişleri uzmanlığı ve kontrolörlük gelmesini bekliyorum.Sen ne dersin @paretowilfredo kardeşim ?
-
@Asımın-nesli ayni beklenti bende de var kardesim. Il planlama da bekliyorum ben hatta. Gecen sene yetistigi kadar kadroys alim yapildi. Bu sene de kalanlara alim yapilacak insallah.
-
İl planlama yöntem olarak iki yılda bir alım yapma yöntemini benimsiyor. Bu sene de bu durum şaşmayabilir. İçişleri uzmanlık gelmeli ama uzmanlıklar yıl yıl alım yaparken bir anda bıçaksırtı gibi kesilebilir. İnşallah o döneme girmemişizdir, gümrükte öyle bir kesilme oldu nitekim. Mahalli idareler ise, 3 sene peşpeşe alım yaptı, bu ara alıma çıkmayabilir tabi fetö dalgasından çok giden yoksa.
-
@paretowilfredo İl planlama hangi puan türlerinden alabilir kardeşim.Eskiden Kamu Ağırlıklıydı bu yıl alım olursa p30-31-32 den falan alabilir mi ?
-
@Antimülakat kardeş mahalli idarelerin 3 senedir alım yaptığından eminmisin ben 2 senedir sadece 1 kez gördüm bir de dernekler alım yaptı
-
-
İl planlama taşra uzmanlıktır.Mahalli idareler ve iç işleri merkez uzmanlıktır özlük hakları çoktur.
-
@zenginmemur Teşekkür ederiz.
-
@paretowilfredo Saolasın kardeşim güzel çalışma olmuş umarım dağılımlar sizlerin tahminine paralel olur teşekkürler
-
@sınavuzmanyrd hocam son 4 senedir 3 kez olabilir ama epey alım oldu diye düşünüyorum.
-
Ben çok istiyom kardeşim orayı Allah cümlemize hayırlısını versin
-
Arkadaş, İçişleri uzmanlığının merkez kadrosu olması hasebiyle 3600 ek göstergesi olmasının haricinde hiçbir numarası yok. O kadroya girerseniz ve yds de iyiyse başka kurumları meslekten tatmin olmayacağınız için zorlarsınız ancak yds olmadan ve muhasebe bilmeden merkez kadroda girilebilecek ve iyi maaş alınabilecek ender yerlerden biridir... Elbette işsiz gözüyle bakarsak kapağı nereye atarsak lehimize
-
@odtüsbky hocam girince yds istemitomu 5 yıl içinde
-
@paretowilfredo kardeşim bu teşekkürün altında sanki bi hoşnutsuzluk var gibi
-
@zenginmemur 3 yıl içerisinde isteniyor İçişleri uzm yrd. kadrosunda ama zaten işe girip 3 yıl kurslarla falan uğraşıp 70 yaparsın, sorun yok. İlk girişte istememesi dili iyi olmayıp Ankara'da merkez uzmanlık isteyenler için ideal, yoksa iş tatmini düşük bir meslektir.
-
@odtüsbky hocam peki guydan mali hzimetlere geçiş olur mu?Guy mülakatı daha belli değil.Ondada yds istiyo.Merkezi idari kuruluşlar nasıl olur?Özlük olarak guyla aynı ama en azından biraz daha prestijli gibi eldeki puanlarıma göre bi orası olur gibi
-
@paretowilfredo eyvallah kardeşim her ne kadar ilanlara uzaktan baksamda elde sadece guy mülakat var.Merkezler yine olmayacak
-
@zenginmemur MHUY'da özel bütçeli idarelerdeki MHUY'lar GUY'la aynı maaşı aldığı için muvafakatnamede sıkıntı çıkar mı hiç bilmiyorum ancak genel bütçeli idarelerde MHUY olursan GUY'dan 100-150 TL daha fazla aldığından ya da belediyede MHUY olursan sosyal denge tazminatıyla çok daha fazla maaş alacağından kurum muvafakat vermese bile davayla kazandığın kadroya geçebilirsin...