Albaraka Türk Katılım Bankası Müfettiş/Denetçi Yardımcıılığı
-
@drinktink sağolun hocam. Takas'ın teklifini kabul ettim ben o yüzden buradan teklif gelse de reddedeceğim. Hakkımızda hayırlısı bakalım.
-
@mxmcv hayırlı olsun hocam. Bu ne zaman açıklanır, arayıp soran var mı
-
Bugün mülakatı olan var mıydı aranızda arkadaşlar?
Geri dönüşler başlamadı henüz sanırım. -
@Deschain bana 2 haftaya açıklanır denmişti. Bugün 2 hafta oldu. Devam ediyor olabilir, bugün mülakata giren var ise yazarsa iyi olur
-
Bugün açıklanabilir tetikte olmak lazım. Özellikle mesai saatine doğru dikkat. yoksa gelecek haftaya sarkacak ki süre de çok uzamış olur.
-
Olumsuz maili aldım az önce arkadaşlar, bilginize.
-
Ben de olumsuz dönüş aldım.
-
İnşallah diğer pozisyonlar için değerlendiriliriz.
-
inşallah.beni kişilik envanteri yaktı üzüldüm açıkcası,teklif alacak arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
-
@drinktink Albaraka Türk Katılım Bankası Müfettiş/Denetçi Yardımcıılığı içinde söyledi:
inşallah.beni kişilik envanteri yaktı üzüldüm açıkcası,teklif alacak arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
Niye yaktı hocam
-
@Deschain ben rutine gelemez mişim ,ekip çalışması,uyum sürecin de vs problem yaşarmışım,sonra alıp başımı gider,öğrenme merakımdan dolayı akademisyen,araştırmacı olurmuşum,kişilik testinin yalancısıyım böyle söylediler,o yüzden mülakat anında belli olmuştu zaten.neyse ama kızmadım iyi bi ekipti mülakat ekibi herşeye rağmen.
-
Yedeklerden devam edecekler mi acaba yoksa bu süreç olumsuzlura olumsuz deyip, olumlulara teklif yapıp bitecek mi?
-
@drinktink Albaraka Türk Katılım Bankası Müfettiş/Denetçi Yardımcıılığı içinde söyledi:
@Deschain ben rutine gelemez mişim ,ekip çalışması,uyum sürecin de vs problem yaşarmışım,sonra alıp başımı gider,öğrenme merakımdan dolayı akademisyen,araştırmacı olurmuşum,kişilik testinin yalancısıyım böyle söylediler,o yüzden mülakat anında belli olmuştu zaten.neyse ama kızmadım iyi bi ekipti mülakat ekibi herşeye rağmen.
Bende de çok uyumlusun dediler ama kalıplar içinde yaşıyorsun vs dediler. Uyumlu olman güçlü yönün vs.
-
arkadaşlar merhaba, ben dün aradığımda olumsuzlara dönüldüğünü ve geri kalanların olumlu veya yedekte olduğunu söylemişlerdi. Olumsuz olan arkadaşlara hayırlısını dilerim, inşallah daha iyileri olur, bana henüz mail gelmedi acaba ne zaman mail geldiğini söyleyebilirler mi? Ayrıca olumsuz cevabını kariyere mi yoksa kişisel maillerimize mi atıyorlar? Merak ettiğim olumsuz cevabını aynı anda mı gönderiyorlar yoksa tek tek mi?
-
@wolvie valla sınavdan sonraki ilk dönüşlerde olumsuz dönüşleri hemen hemen aynı anda olmuştu.
-
@wolvie Bana 10:50de geldi hocam
-
Teşekkürler arkadaşlar hızlı cevaplarınız için, keşke mübarek Cuma günü hepimiz mutlu haber alsak ama nasip diyorum. Hepimiz için hayırlısı olsun. Ben de hem mülakatta tanıştığım arkadaşlardan çok memnun kaldım ve insan kıymetleri ekibi son derece başarılıydı. Bu sene olmazsa diğer pozisyonlar için yine Albarakaya başvurumu yapacağım, hiçbir olumsuzlukla karşılaşmadım şahsen.
-
Aynen olumsuz benim de. Zaten mülakat sırasında sezmiştim.
-
@wolvie Bende beğendim mülakat ekibini hocam. Ama kişiye göre soru soruyorlar. Benden önce giren 3 arkadaşa da alkol sormayıp bana sormaları hoş olmadı. Sanki içkiciyim
-
@Deschain kolayca manipüle edilebilir bi test halbu ki,nasıl sonuç çıkmasını istersen öyle sonuç çıkartırsın.