Albaraka Türk Katılım Bankası Müfettiş/Denetçi Yardımcıılığı
-
Arkadaslar uzman yardimcligi ve gise icin albarakanin maaslari hakkinda bilgisi olan varmi1
-
@wolvie ben de tam bunu sormak icin gelmistim foruma mufettislik degil de avukatlk kadrosuna basvurdum arastirdigim kadariyla alkol sigara iceni almiyorlar dediler hep cok abarti gelmisti demek soruyorlar eninde sonund katilim bankasi musteriler belli
-
@av.ssualp bana alkol vs. sorular sorulmadı, bence bu kişilik envanterine göre soruluyor. Bu arada mülakata bu hafta girecek olan var mı?
-
@scofield mülakatların devam ettiğini nerden duydunuz?
-
@hocaamca telefonda İK söylemiş
-
Bugün olumlu olduğuna dair mail alan var mı? Bana olumlu maili geldi, daha önce bahsettiğim gibi.
-
@chiefexecutive hocam mail ne zaman geldi ve içeriği nasıl?
-
@danzig bugün 15:50'de geldi mail.
-
@chiefexecutive teşekürler.Hayirli olsun size.
-
Şuana kadar iki kişi olumlu dönüş aldı sanırım. Bizse hala yedek
-
@Duryy ikincisi kim?
-
Arkadaşlar bende dün denetçi yard. İçin olumlu dönüş aldım,hepimizin hakkında hayırlısı olsun
-
@scofield siz,ben bir de gregory mahmut rumuzlu arkadaş teklif aldık şimdiye kadar sanırm.
-
@chiefexecutive ben de aldım müfettiş yrd. için ama başka bi kurumu kabul ettiğim için bunu reddettim üstad. Hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah.
-
Arkadaşlar bugün ben de müfettiş yrd için sürecin olumlu sonuçlandığına dair mail aldım. Herkes için hayırlısı olur inşallah.
-
maaş teklifi yapıldı mı merak ediyorum,ne kadar teklif edildi arkadaşlar ?
-
@drinktink Teklif edilse bile kimsenin yazacağını sanmıyorum Belki özel mesajla yazarlar
-
@Duryy insan yine de merak ediyor,fikir sahibi olmak açısından,bu maaşlar konusunda keşke kurumlar şeffaf olsa biz bu pozisyona şu aralıklarda maaş veriyoruz gibisinden
-
@drinktink Keşke ama neredeee Bırak maaşı adam kaç kişi alacak, kaç kişi kazandı kaç kişi yedek onu bile söylemiyor.
-
@Duryy YapıKredi de 3800 net teklif etmişlerdi.Oradan tahmin edilebilir.3500-4500 net aralığında teklif yapılır muhtemelen.