2017 lys sıralamaları
-
Ygs 5 271 bin edeb 40 /coğ 14 /mat 30 başarı sıralaması nasıl olur?
-
Edebiyat netinizin 40 olması sebebiyle TM3'te 70-80 bin sıralamanız gelebilir ama sıralama tamamen diğer adaylara bağlı olduğu için yıllara göre çok değişkenlik gösteriyor. Tahmin etmesi oldukça zor.
-
@vanim Diploma notum 89 sıralamayı üste çekmede etkisi olur mu acaba?
-
Muhakkak olumlu etkisi olacaktır hocam, 89 iyi bir ortalama.
-
@vanim Teşekkür ederim ..
-
@Gulcinn rica ederim, umarım beklediğiniz sonucu alırsınız.
-
Hocam benim tahminime göre sıralamanız ham olarak 70 90 bin arasında olacaktır. Okul puanınız fena değil o da sıralamanızı biraz daha yukarı çekecektir. @vanim arkadaşımızın dediği gibi diğer kişilerle de ilgili bir durum bu fakat benim fikrime göre 60 ile 80 bin arasında bir sıralamanız olacaktır.
-
@Agor puan hesaplama sayfalarında 52 bin civarı gösteriyor ama çok mu ütopik olur 50-55 bin civarı bir sıralama beklemek sizce?
-
@Gulcinn hocam bu durum tamamen diğer adaylarla ilgili o yüzden size kesin 80 bin veya 50 bin demek ya hayalinizi kırmak ya da size umut vermek olacaktır. Bana göre 50 bine düşmesi zor görünüyor, 55 en iyi ihtimal en kötü ihtimalde 85 bin gibi görünüyor. Size en fazla böyle bir aralık verebilirim
-
@Agor Haklısınız, teşekkür ederim..
-
@vanim merhaba ygs 14 bindeyim lys mat 60-65 arası bir şey bekliyorum fizik 24 kimya 28.75 biyoloji 24 sizce 8-11 bin arasına çekebilir miyim
-
@ali11 hocam rahat gelir gibi görünüyor tabi netlerinizde bir sapma olmaz ise. Bu netlere daha iyi bir sıralamada gelebilir.
-
@ali11 hocam netler dediğiniz gibi gelirse okul puanınıza bağlı da olsa 7 bin ve biraz daha altı bile gelebilir. Fakat okul puanınız düşükse o sizi bi iki üç bin aşağıya tekrar çekebilir.
-
@Antimülakat fen netlerim kesin böyle matematik garanti değil işte ben geriye falan atar diyordum ama herkes çekersin diyor hadi inşallah
-
@Agor 92 hocam puanım inşallah çekerim ya 2. Senem geçen sene ygs 70 bin lys 35 bin yaptım bu sene mat 2 biraz kötü yaptım gibi ama bilmiyorum inşallah çekilir sıralama
-
@ali11 hocam bu sene matematik zordu özellikle geometri de çok zorlanılmış. Tabi siz ilk on bin hedefi olanlar için zorluk pek fazla farketmiyor ama sizin yaşadığınız düşüşü o banda yer alanlarda yaşamıştır. Bu nedenle içinizi ferah tutun, fen bilimlerinde çok iyi net çıkarmışsınız. Matematikte fena değil bu sorulara göre. İstediğiniz sıralama gelir hatta biraz altında bile gelebilir.
-
@ali11 bende arkadaşlarla aynı fikirdeyim 8 bin rahat gelir diye düşünüyorum. hatta normal şartlar altında sıralamanızın bu netlerle 6 binlere kadar inmesi lazım.
-
ygs 156 bindeyım lys mat 30 net fizik 15 biyo 16 kimya 21 kaç bin gelir
-
@raskolnikov bilmiyorum inşallah çekerim en kötü 11 bin lazım bana
-
@ugurcan123 @Agor hocam buraya bir bakabilir misiniz? Yoksa ben tekrar kontrol.edeyim.