2017 lys sıralamaları
-
@mehmeteminatli hocam hangi MF puan türü için sorduğunuz önemli olmakla beraber okul puanınız belirleyici olacak ilk 10 bin için, okul puanınız ortalamanın altındaysa 10 k'yı küçük bir fark ile kaçırabilirsiniz, normal bir okul puanı ile 10 bin bandını görebilirsiniz. Netleriniz iyi fakat diğer adaylarla aranızdaki duruma bağlı 10 bin.
-
Ygs 5 143 bin, diploma puanı 86, mat 26, edebiyat 49, coğ 16. 17 bin olur mu? Anadolu hukuk istiyorum
-
@kardelen Hocam zor görünüyor
-
@Agor anladım en kötü kaç olur acaba tm3'te
-
@kardelen Hocam YGS'deki netlerinizin hangi derslerde daha iyi olduğuyla birlikte diğer adayların başarılarına bağlı olsa da en kötü ihtimalle 43 44 bin içinde olacaksınız. Bu benim fikrime göre en kötü ihtimal.
-
@Agor Anlıyorum... Teşekkürler
-
ygs 5 sıralamam 85 k Lys edb 46.5 coğ 16 mat 21.5 obp 89.41 Tm3 hangi civarlarda gelir
-
@cihan mesaj kutuna bakabilirsin hocam
-
Ygs5 63k edebiyat 42.75 coğrafya 12.75 mat 35-40 arası kaç bin olur tm3 te
-
ygs 5 140 bin lys edebiyat 50 cografya 14 matematik 30 hukuk istiyorum nasil bi siralama beklemeliyim sizce?
-
Merhabalar ygs netlerim Türkçe 33dogru 7 yanlış, sosyal 23 dogru 12 yanlis, matematik 1 doğru 0 yanlış, ygs3 282 puan 345 binlerdeyim siralama olarak
Lys edb 36 doğru 12 yanlış, coğrafya1 12 doğru 8 yanlış, tarih 26 doğru 12 yanlış, cografya2 6dogru 5 yanlış, felsefe 9 doğru 7 yanlış, okul puanim 70.22 yani 42 puan geliyor
ts2 sıralamam tahmini kac olur acaba lütfen yardım edin. -
@Ogrencii @ozanakbulut ygs netlerinizi ve okul puanınızı belirtin lütfen.
-
@slm_krbk hocam 60 bin civarında gelir
-
@slm_krbk hocam @raskolnikov iyimser bir tahmin yapmış bence, 90 ile 110 bin arası gelecektir sıralamanız, malesef okul puanınız da oldukça kötü
-
@ozanakbulut Hocam paralı tercih yapacak mısınız? Hukuk gelmesi zor görünüyor devlet veya burslu, 50 ile 65 bin arası bir sıralamanız olacaktır.
-
@Ogrencii 30 ile 45 bin arası bir sıralamanız olacaktır hocam.
-
@raskolnikov okul puanım 84 turkce 36d 4y sosyal 29 9 mat 21 2 fen 5d 6y
-
@Agor @slm_krbk hocam tahmin için veritabanı kullanıyorum, oradan çıkan sonuç bu şekilde, kendim tahmin yapmıyorum. aynı veritabanı arkadaşın ygs3 sıralamasını 345 bin çıkardı ve gerçek sıralaması da 345 bin fakat lys hesaplamasında veritabanı hata yapıyorsa bilemem. sizin bu konuda daha doğru tahmin yaptığınıza inanıyorum o yüzden arkadaş sizin tahmininizi dikkate alsa bence daha doğru olur.
-
-
@raskolnikov hocam biz de veritabanlarını kullanıyoruz ve bir kaç farklı veritabanından faydalanarak sonuçlara ulaşıyoruz, bununla beraber genelde edebiyat coğrafya netleri oldukça yüksek genel olarak adayların bu yüzden matematik netleri biraz daha belirleyici olacak. Sıralama olayı bir çok kez değindiğimiz gibi diğer adaylarla ilgili bir durum o yüzden net bir şey söylemek zaten güç